Hocam bir kere o klavyeyi kaybettiyseniz bir daha gelmiyor nerden bildiğimi sormayınbeyler benım yan hesaba suna %99 ıdnırım ıcın 2 urun sec dıyor cogu urun suanda osayfada 1tl 3 tl falan klavyeyı bulmaya calısıyorum
Hocam bir kere o klavyeyi kaybettiyseniz bir daha gelmiyor nerden bildiğimi sormayınbeyler benım yan hesaba suna %99 ıdnırım ıcın 2 urun sec dıyor cogu urun suanda osayfada 1tl 3 tl falan klavyeyı bulmaya calısıyorum
yan hesaba ılk defa geldı suan ugrasıyom alta ınerek bulurum benceHocam bir kere o klavyeyi kaybettiyseniz bir daha gelmiyor nerden bildiğimi sormayın
Doğrusu budur.
Alta indikçe daha da kayboluyorsunuz tepede çıkarsa çıkıyoryan hesaba ılk defa geldı suan ugrasıyom alta ınerek bulurum bence
oh be siz kullandınız mı hocamDoğrusu budur.
Hocam size her gün rastgele promosyon mu atıyor . Bende 1 haftadır boş dösfkdkDoğrusu budur.
Evet ekstralarls baya ucuza aldımoh be siz kullandınız mı hocam
Kalbimiz temiz yada ballıyızHocam size her gün rastgele promosyon mu atıyor . Bende 1 haftadır boş dösfkdk
Çıksa en üstte çıkar.klavye yok la cıkmıyor
bana bunları attı bunların arasında var mıDoğrusu budur.
Bundan da geldi bana ama bu gerçek indirim vermiyor bence şişirilmiş ürünler çıkıyorArkadaşlar indirim şu:
Alıntıyı görüntüle
Bu ne gıbana bunları attı bunların arasında var mı