Bana 3 cu indirim geldi. Fiyat bir tık artmış ticarete başlıcambir hesaba 2 kez gelmez sallamayın
Bana 3 cu indirim geldi. Fiyat bir tık artmış ticarete başlıcambir hesaba 2 kez gelmez sallamayın
ne o hocam hangi indirimYan hesaba vermiş.
bırır su olayı adam akıllı anlatsın la n erden gırıyonuz yukarda var dıyıp durmayın yukarda hıcbır sey yokBEYLER BANA DA ÇIKTI ALLAH ALLAHHHH
Yok hocam stock keycapsler üzerindeKeycaps ler farklı değil mi hocam o 2.fotoda
siyahla beyaz arasında fark var mı ve daha uyguna alınabiliyor mubeyaz olan 403 siyah olan 443 oldu %90 indirimle
al geç daha iyi fiyat zor bulursunbeyaz olan 403 siyah olan 443 oldu %90 indirimle
hemen hemen aynılar hangisi rengi hoşuna gittiyse onu al siyah switchleri daha iyisiyahla beyaz arasında fark var mı ve daha uyguna alınabiliyor mu
Farklı hesaplar açarsan zaten geliyor 1 hesaba 1 kez geliyor 2 gelen sallıyor bu arada sen kullanmışsındır illa bu indirimi daha yapamazsınbırır su olayı adam akıllı anlatsın la n erden gırıyonuz yukarda var dıyıp durmayın yukarda hıcbır sey yok![]()
E YETER GARİ HEBana 3 cu indirim geldi. Fiyat bir tık artmış ticarete başlıcam![]()
yok yapmadım %20 lık kuponla mouse aldım klavyeyıde drek 950 ye aldım benFarklı hesaplar açarsan zaten geliyor 1 hesaba 1 kez geliyor 2 gelen sallıyor bu arada sen kullanmışsındır illa bu indirimi daha yapamazsın
galiba telefon numarası ile kayıt yapman gerekiyorbırır su olayı adam akıllı anlatsın la n erden gırıyonuz yukarda var dıyıp durmayın yukarda hıcbır sey yok![]()