RagnarLodbrok
80+ Bronze
Olur zaten forumdaki çoğu kişi o şekilde alıyor. Ben de dün o şekilde aldım.Direkt sipariş sonrasında hemen iptal versem olur değil mi?
Olur zaten forumdaki çoğu kişi o şekilde alıyor. Ben de dün o şekilde aldım.Direkt sipariş sonrasında hemen iptal versem olur değil mi?
Tamamdır teşekkürler.Olur zaten forumdaki çoğu kişi o şekilde alıyor. Ben de dün o şekilde aldım.
öncelikle yaptığın yorum o kadar önyargılı yorum ki siparişimin 12. günde olupta halen ucak havalımanında bekliyor yazısından ötürü talep açtım kendileri bana siparişimin tekrardan kargoya çıkacağını ve bu durum içinde özür amacıyla kupon tanımlayacaklarını söylediler o sırada afk kalmak zorunda kaldım bana bunu diyen müşteri temsilcisi görüşmeden ayrılmış ben de tekrar sohbete bağlan dedim kaan diye birini attı ona durumu anlatmaya çalışırken farklı farklı siparişlerimden bahsetti ben de sinir oldum bunu yazdım öncelikle dilenci dediğin adama dikkak et klavyeden artistlik yapma millete adam ol azKupon diye medine dilencisi gibi darlıyorsunuz adamları üstüne alamayınca da millete hakaret ediyorsunuz allahın ergenleri, temunun sizin gibi kupon dilencilerini acil banlaması gerekiyor.
Zaten çoğu ürün indirimli üstüne ücretsiz kargo ile gönderiyor, senin ülkende ufacık ürüne 70-80-100 TL kargo ücreti istedikleri ortamda şu adamları kupon da kupon diye darlamanın anlamı yok, ayıptır.
gerçi ekran kartını kullanıcı ismi yapan şahısın da bunları bana demesi ayrı komik senin hakkında şöyle bi görsel canlandı kafamdaöncelikle yaptığın yorum o kadar önyargılı yorum ki siparişimin 12. günde olupta halen ucak havalımanında bekliyor yazısından ötürü talep açtım kendileri bana siparişimin tekrardan kargoya çıkacağını ve bu durum içinde özür amacıyla kupon tanımlayacaklarını söylediler o sırada afk kalmak zorunda kaldım bana bunu diyen müşteri temsilcisi görüşmeden ayrılmış ben de tekrar sohbete bağlan dedim kaan diye birini attı ona durumu anlatmaya çalışırken farklı farklı siparişlerimden bahsetti ben de sinir oldum bunu yazdım öncelikle dilenci dediğin adama dikkak et klavyeden artistlik yapma millete adam ol az
Adam olması gereken sizsiniz abicim. Sipariş verdiğin an zaten 5-18 iş günü (gün değil iş günü) süre veriyor bu adamlar, benim kargom da yaklaşık 9-10 gündür aynı yerinde sayıyor ama adamların bana taahhüt ettiği teslim tarihi 6-22 kasım arası yani daha var, o kadar adamsan atsana sana taahhüt ettikleri teslim tarihini görelim kalıbımı basarım daha çok vardır o tarihe... ama erkenden darlamayı seviyorsunuz çünkü amaç belli kupon koparmak ki zaten 80 TL koparmışsın yetmemiş üstüne %20 daha almaya çalışıyorsun alamayınca da orada işini yapan adama npc diye hakaret ediyorsun.öncelikle yaptığın yorum o kadar önyargılı yorum ki siparişimin 12. günde olupta halen ucak havalımanında bekliyor yazısından ötürü talep açtım kendileri bana siparişimin tekrardan kargoya çıkacağını ve bu durum içinde özür amacıyla kupon tanımlayacaklarını söylediler o sırada afk kalmak zorunda kaldım bana bunu diyen müşteri temsilcisi görüşmeden ayrılmış ben de tekrar sohbete bağlan dedim kaan diye birini attı ona durumu anlatmaya çalışırken farklı farklı siparişlerimden bahsetti ben de sinir oldum bunu yazdım öncelikle dilenci dediğin adama dikkak et klavyeden artistlik yapma millete adam ol az
bırak ürünlerin gelmez ise sipariş başına 65TL kredi ve para iadesi geliyor sonradan ürünler gelirse sende kalıyorBenim şu uçak biraz daha uçuyor olarak gözükürse uluslar arası kaçakçılıktan şikayetçi olacağım. Paket benden daha çok uçuş gördü böyle saçma şey mi olur. Desteğe yazıyorum 5 gündür her gün bir gün içinde inecek diyor. İnecek pist bulamadı herhalde yarım haftadır havada dolanıyor uçak. Bi de avel copy paste atmaları yok mu çıldırtıyor. Uçak diyom UÇAK 4 GÜNDÜR UÇUYOR ALOO. Destek
: " Bu durumun sizi rahatsız etmesinden dolayı çok üzgünüz. Uçağınız en fazla 24 saat içinde kalkış yapacağını öngörüyoruz."
LAN 5 GÜNDÜR UÇUYOR ZATEN
Nasıl kargoya verildi hocam gümrük falan geçtimi8 kasım da aldığım klavye kargoya verilmiş.
şampiyon sakin ol aynı durum burada olsa buradaki müşteri hizmetlerini arar kargom hakkında bilgi alırım ben zaten 2 klavye 1 mouse almışım daha fazla neden alayım ki diğer insanların 9 günde gelmesine karşın forumda çoğunluk öyle ben de siparişimde bi sıkıntı mı var acaba diye temsilciyle görüştüm ki benim 2 hesabımda da %20 kupon bulunmakta kullanmıyorum gözün varsa atayım sana sen al istersen benim soru sormam sonucunda kendileri bana kupon tanımlamışlar anlamadığım şey bu kupon senden mi çıkıyor vücüdündan bi parça mı alıyorlar neyse aman dikkat et şortun ayakkabına çarpacak bir de gözlüğü yamuk takmışsın düzelt 3090 tiiiiiii dsmnakjgdsjahgdsajAdam olması gereken sizsiniz abicim. Sipariş verdiğin an zaten 5-18 iş günü (gün değil iş günü) süre veriyor bu adamlar, benim kargom da yaklaşık 9-10 gündür aynı yerinde sayıyor ama adamların bana taahhüt ettiği teslim tarihi 6-22 kasım arası yani daha var, o kadar adamsan atsana sana taahhüt ettikleri teslim tarihini görelim kalıbımı basarım daha çok vardır o tarihe... ama erkenden darlamayı seviyorsunuz çünkü amaç belli kupon koparmak ki zaten 80 TL koparmışsın yetmemiş üstüne %20 daha almaya çalışıyorsun alamayınca da orada işini yapan adama npc diye hakaret ediyorsun.
Bizim millete herhangi bir açık, sömürebileceği bir sistem göster sonra otur izle ya gerçekten hiç bir şeyi hak etmeyen bir milletiz.
La mesele geç gelmesi değil. Ürün havaalanında kategorize edilmeye kalkılır. 3 4 gün bekler. Gümrüğe girer 5 gün 20 gün bekler. Kargo şirketine gelir gideceği şehire göre bir hafta bekler. ABİCİM UÇAK NASIL HÂLÂ UÇUYOR DİYORUM DEĞİŞİK DEĞİŞİK CEVAPLAR VERIYOR.bırak ürünlerin gelmez ise sipariş başına 65TL kredi ve para iadesi geliyor sonradan ürünler gelirse sende kalıyor
Satıcı kargoya vermiş anlamında.Nasıl kargoya verildi hocam gümrük falan geçtimi
benim uçak indi 7 gündür bekliyor kayboldu benceLa mesele geç gelmesi değil. Ürün havaalanında kategorize edilmeye kalkılır. 3 4 gün bekler. Gümrüğe girer 5 gün 20 gün bekler. Kargo şirketine gelir gideceği şehire göre bir hafta bekler. ABİCİM UÇAK NASIL HÂLÂ UÇUYOR DİYORUM DEĞİŞİK DEĞİŞİK CEVAPLAR VERIYOR.
Valla benim uçak as daha uçmaya devam ederse iade talep edicem istemiyorum klavye filan. Abuk subuk desteklerini düzeltsiler önce.benim uçak indi 7 gündür bekliyor kayboldu bence