Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Metro Exodus Steam 2.29 Dolar (80TL)

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Arda Teksin
Sevdiğim bir oyun serisidir fakat hikaye çok yüzeysel. Evet son oyunda bir tık duygusallık vardır fakat ağlayacak kadar değil maalesef. İyi sonla bitirdim Exodus'u.
ben ilk oynayışımda kötü son ile bitirdim bu kişiden kişiye değişir aynı olayı twd içinde yaşamıştım ama kötü son cidden üzücü kabul etmek gerekiyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Şuan oyunun gördüğü en düşük fiyat. Geçmiş fiyatları kontrol etmek için bakabilirsiniz: https://steamdb.info/app/412020/

Epic games versiyonundan bile daha ucuz durumda. Hala almayan, oynamayan varya kaçırmasın.
Alıntıyı görüntüle
Epicte daha geçen hafta tüm seri 50 liraydı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
ben ilk oynayışımda kötü son ile bitirdim bu kişiden kişiye değişir aynı olayı twd içinde yaşamıştım ama kötü son cidden üzücü kabul etmek gerekiyor.
Kötü son bence o kadar oynayıp kötü bitirmek koyduğu için üzücü :D

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Mehmet Kaba
Epic games pahalı oyunları almak için iyi bir platform ama böyle çıtır çerez fiyatlar olunca steami tercih ediyorum çünkü bir bakıma bedavaya almış oluyorum. Köşede hep 3-5 dolar steam bakiyesi olunca kafam rahat.
story oyunlarını genelde 1-2 kere oynayıp bidaha ömrü billah açmadığım için nerde en ucuzu varsa ordan alıyorum. Ama steam kütüphanesinde o oyunları görmenin keyfi bi başka oluyor orası ayrı 😊

Top Bottom