He aynen bi akıllı onlar temunun katı bir iade politikası var her türlü iade edersin. klavye sende kalıe parayı geri verirler ya da en kötü geri gönderir paranı alırsın satıcı sıkıntılı mı bu topa girsin?Onu geçtim klavyede şuan eline arızalı,sıkıntılı gelen çok az kişi gördüm mouse da daha çoktu.Hocam araya duzgun olanlari da atmışlardır şüphelenmesinler diye
Hocam tuşlar çift basıyor dedim fakire sadaka atar gibi 138 lira iade ettiler.He aynen bi akıllı onlar temunun katı bir iade politikası var her türlü iade edersin. klavye sende kalıe parayı geri verirler ya da en kötü geri gönderir paranı alırsın satıcı sıkıntılı mı bu topa girsin?Onu geçtim klavyede şuan eline arızalı,sıkıntılı gelen çok az kişi gördüm mouse da daha çoktu.
Geri gönder klavyeyi hocam o zaman müşteri hizmetlerinden bazıları sadece geri ödeme yapıyor ürün iadesi istemeden.Hocam tuşlar çift basıyor dedim fakire sadaka atar gibi 138 lira iade ettiler.
İlk sipariş ise iade et kısmından kusurlu ürünü seç ürün sizde kalabilir diyip tüm parayı iade ediyorlarTemu'dan AULA F75 klavye aldım.Mekanik klavyemdeki ESC F1-F12 tuşları çalışmıyor. Ses açma kısma tekerleğine bastığımda ise bazen hepsinde birden basılı kalıyor. Sürücü güncelleme ,FN+W gibi çözümleri denedim. İade etmek vs. biraz üşendiriyor açıkçası geçen zaman ve paranın iadesi, ayrıca Temu'dan ilk alışverşim bu iade edildiğinde satın alırken ödediğim vergide ödeniyor mu? Kendim tamir edip sorunu çözebilir miyim yoksa hiç uğraşmayıp iade mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
aynen 3 5 kişide cıkıyorçin malları patlıyorrrrrrrr
kaç kişide patladıgını gördünüz. bu gördüğünüz 2. konu peki kaç kişi bu ürünü aldı 100-200-300???çin malları patlıyorrrrrrrr
Uyandılar eyvahBozuk klavyeyi ucuzdan kakaladilar mi bize yoksa aw
Sanki piyasada satılan diğer ürünler çin malı değilçin malları patlıyorrrrrrrr
ya alamadın dıye konusma tas gıbı klavyeUyandılar eyvah
Alamadığım için değil ki almıyorum enayi miyimya alamadın dıye konusma tas gıbı klavye
evet enayisin taş gibi klavye kacırıyorsunAlamadığım için değil ki almıyorum enayi miyim