Neler Yeni

Aula F75 ESC F1-F12 Tuşları Bozuk

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Shoto Todoroki
Hocam araya duzgun olanlari da atmışlardır şüphelenmesinler diye
He aynen bi akıllı onlar temunun katı bir iade politikası var her türlü iade edersin. klavye sende kalıe parayı geri verirler ya da en kötü geri gönderir paranı alırsın satıcı sıkıntılı mı bu topa girsin?Onu geçtim klavyede şuan eline arızalı,sıkıntılı gelen çok az kişi gördüm mouse da daha çoktu.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Arnold Ciwardagexer
He aynen bi akıllı onlar temunun katı bir iade politikası var her türlü iade edersin. klavye sende kalıe parayı geri verirler ya da en kötü geri gönderir paranı alırsın satıcı sıkıntılı mı bu topa girsin?Onu geçtim klavyede şuan eline arızalı,sıkıntılı gelen çok az kişi gördüm mouse da daha çoktu.
Hocam tuşlar çift basıyor dedim fakire sadaka atar gibi 138 lira iade ettiler.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Shoto Todoroki
Hocam tuşlar çift basıyor dedim fakire sadaka atar gibi 138 lira iade ettiler.
Geri gönder klavyeyi hocam o zaman müşteri hizmetlerinden bazıları sadece geri ödeme yapıyor ürün iadesi istemeden.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Musa Topçu
Temu'dan AULA F75 klavye aldım.Mekanik klavyemdeki ESC F1-F12 tuşları çalışmıyor. Ses açma kısma tekerleğine bastığımda ise bazen hepsinde birden basılı kalıyor. Sürücü güncelleme ,FN+W gibi çözümleri denedim. İade etmek vs. biraz üşendiriyor açıkçası geçen zaman ve paranın iadesi, ayrıca Temu'dan ilk alışverşim bu iade edildiğinde satın alırken ödediğim vergide ödeniyor mu? Kendim tamir edip sorunu çözebilir miyim yoksa hiç uğraşmayıp iade mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk sipariş ise iade et kısmından kusurlu ürünü seç ürün sizde kalabilir diyip tüm parayı iade ediyorlar

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Tuğra
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom