evet 3 tane aldım hepsi sağlam görüğyorum kim enayi olduğunuAlamadığım için değil ki almıyorum enayi miyim
evet 3 tane aldım hepsi sağlam görüğyorum kim enayi olduğunuAlamadığım için değil ki almıyorum enayi miyim
2 Hafta sonra tuşlar çalışmayınca da lütfen forumda konu açma olur muevet enayisin taş gibi klavye kacırıyorsun
bunuda keske gormeseydık sdaoıjfısfAlamadığım için değil ki almıyorum enayi miyim
aynen goruruz2 Hafta sonra tuşlar çalışmayınca da lütfen forumda konu açma olur mu
önceki yorumları okusana öncebunuda keske gormeseydık sdaoıjfısf
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen goruruz
senın gıbı bos adamın yazılarını nıye okuyumönceki yorumları okusana önce
Puhahaah iyi dolandırılmalar bozulunca ağlamak yoksenın gıbı bos adamın yazılarını nıye okuyum
bozulsa bıle verırım parasını swıtchmı alırım 800 lıra custom klavye almısım hayla bos konusuyorsunPuhahaah iyi dolandırılmalar bozulunca ağlamak yok
Kendini böyle kandırmaya devam etttbozulsa bıle verırım parasını swıtchmı alırım 800 lıra custom klavye almısım hayla bos konusuyorsun
yav kes aglamayı yaylan cok bos adamsın heKendini böyle kandırmaya devam ettt
Milleti kandırma o zamanyav kes aglamayı yaylan cok bos adamsın he
İyi şanslıymıssın geri kalan herkes nasıl iade ediceğini araştırıyoevet 3 tane aldım hepsi sağlam görüğyorum kim enayi olduğunu
hmm 200-300 üründen 2 konu gördün ve hepsinin bozuk oldugunumu düşündün TEBRİKLER.Milleti kandırma o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi şanslıymıssın geri kalan herkes nasıl iade ediceğini araştırıyo