CannPolat
80+
Tamam oğluşumhayır sadece gordum cahıllıgını duzeltıyorum
Tamam oğluşumhayır sadece gordum cahıllıgını duzeltıyorum
hemde ne enayi öyle böyle enayiAlamadığım için değil ki almıyorum enayi miyim
kes lan oglusummmmmTamam oğluşum
hemde ne enayi öyle böyle enayi
Sizin gibi enayileri görünce daha da mutlu oluyorum ya cansınızkes lan oglusummmmm
senın gıbı malları gorunce bende mutlu oluyorum aldıgın klavyeler nerde uretılıyor sıvrızekaSizin gibi enayileri görünce daha da mutlu oluyorum ya cansınız
hocam bırak 15 yaşında daha bilgisayar dünyasına yeni giriş yapmış büyük ihtimal hayatında 5 pinli custom klavye dokunmamıştır gelip burda anca 70 dolarlık klavyeyi kötülerkes lan oglusummmmm
salıyorum valla daha kendı kullandıgı klavye rampagehocam bırak 15 yaşında daha bilgisayar dünyasına yeni giriş yapmış büyük ihtimal hayatında 5 pinli custom klavye dokunmamıştır gelip burda anca 70 dolarlık klavyeyi kötüler
sen git plastik çöp 1k lık mebran razerını kullan bilmediğin şeylerde konuşma yeğenSizin gibi enayileri görünce daha da mutlu oluyorum ya cansınız
Kendin gibi fakir mi sandın la utan bari azsalıyorum valla daha kendı kullandıgı klavye rampage
puhaha rampage klavye kullan fakırsın laKendin gibi fakir mi sandın la utan bari az
Tamamdır kardeşim benim kütük nereydi?hocam bırak 15 yaşında daha bilgisayar dünyasına yeni giriş yapmış büyük ihtimal hayatında 5 pinli custom klavye dokunmamıştır gelip burda anca 70 dolarlık klavyeyi kötüler
Bilader kusura bakmada çok boş yapmışsın 2 tane aldım ikisi de sorunsuz ? TR de alabiliyorsan al bakalım böyle bir klavyeyi 800tl ye içindeki switchler zaten 25dolara satılıyorSizin gibi enayileri görünce daha da mutlu oluyorum ya cansınız
kardeşimli konuşma benle bi git şurdan bilmediği şeylerde konuşan insanlara tahammül edemiyorumTamamdır kardeşim benim kütük nereydi?