GPiro
80+ Platinum
sallayın dostum ugrasma geçBilader kusura bakmada çok boş yapmışsın 2 tane aldım ikisi de sorunsuz ? TR de alabiliyorsan al bakalım böyle bir klavyeyi 800tl ye
sallayın dostum ugrasma geçBilader kusura bakmada çok boş yapmışsın 2 tane aldım ikisi de sorunsuz ? TR de alabiliyorsan al bakalım böyle bir klavyeyi 800tl ye
Sana sorunsuz geldi diye mi dediğin doğru oldu ulan ne komiksinizBilader kusura bakmada çok boş yapmışsın 2 tane aldım ikisi de sorunsuz ? TR de alabiliyorsan al bakalım böyle bir klavyeyi 800tl ye içindeki switchler zaten 25dolara satılıyor
3 taneside sorunusz geldiSana sorunsuz geldi diye mi dediğin doğru oldu ulan ne komiksiniz
3 taneside sorunusz geldi![]()
![]()
Sanarsın kusurlu bir ton ürün yüzünden yer yerinden oynadı 8,5k satışı var forumdan en az 500 kişi alsaki daha çok alan olmuştur 3-5 tane kusurlu gelen gördük şuana kadar ?Sana sorunsuz geldi diye mi dediğin doğru oldu ulan ne komiksiniz
Çin malı dediğin epomakerın sitesinde satılan klavyeyle aynı onu geçtim her şey Çin’de üretiliyor zaten dalga mı geçiyonuz milletle.Çin mali almaya devam et dostum
Attığınız konuda sorun ise klavyenin windows modunda çalışamamsı windows moduna alınca f tuşları düzeliyor ?al hocam çözersin sorun değildir olur aradaAULA F75 KLAVYE F3 F5 BOZUK
F3 tuşuna basınca aynı taba basınca uygulamar arasında geçiş yapabiliyorsunuz ya aynı o şekilde geçiş yapıyor f5 tuşu çalışmıyor driverleri sildim sorun hala devam ediyor. diğer f6 f8 f9 gibi tuşlara basıncada spotifydan şarkı dğeişiyor yazılımsal problem galiba nasil çözebilirimforum.donanimarsivi.com
![]()
![]()
![]()
sallayın soyle bos adamlarıAttığınız konuda sorun ise klavyenin windows modunda çalışamamsı windows moduna alınca f tuşları düzeliyor
Windows moduna alıp çözmüş ? Çok mu aradın bozuk ürün bulabilmek için ucube seni.al hocam çözersin sorun değildir olur aradaAULA F75 KLAVYE F3 F5 BOZUK
F3 tuşuna basınca aynı taba basınca uygulamar arasında geçiş yapabiliyorsunuz ya aynı o şekilde geçiş yapıyor f5 tuşu çalışmıyor driverleri sildim sorun hala devam ediyor. diğer f6 f8 f9 gibi tuşlara basıncada spotifydan şarkı dğeişiyor yazılımsal problem galiba nasil çözebilirimforum.donanimarsivi.com
![]()
![]()
![]()
Lan satış oluyor diye normal mi oluyorSanarsın kusurlu bir ton ürün yüzünden yer yerinden oynadı 8,5k satışı var forumdan en az 500 kişi alsaki daha çok alan olmuştur 3-5 tane kusurlu gelen gördük şuana kadar ?
Alıntıyı görüntüle
okuman varsa konuyu önce oku benden önce birisi halletmişti yoksa ben hallediyordumal hocam çözersin sorun değildir olur aradaAULA F75 KLAVYE F3 F5 BOZUK
![]()
![]()
![]()
..... Ben daha fazla sana bir şey anlatmayla uğraşamam aklın zaten almıyor 8,5k satışı var 6k sı arızalı bozuk ürünmüş gibi konuşuyorsun yazık.Lan satış oluyor diye normal mi oluyor
max 15 yaşında küçükken bende böyle kafasızdım üsstüne gitmeyelim arkadaşın..... Ben daha fazla sana bir şey anlatmayla uğraşamam aklın zaten almıyor 8,5k satışı var 6k sı arızalı bozuk ürünmüş gibi konuşuyorsun yazık.