Neler Yeni

CORSAIR 4000D iCUE AIRFLOW + RM850E 80+ Gold Modüler PSU 6499TL

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Çiloğlu
Güç Kaynağını kullanıyorum. CW sesi var. Biraz araştırırsanız kronik bir durum ama benim için sorun yaratmıyor. Hayal kırıklığına uğramayın.
Hocam CW sesi nedir tam olarak birde sessiz ortamda çok duyulabilen bir şey mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce forumda konusu vardı ancak kasa ve psu ihtiyacı olanlar için hala en iyi tercih. Psu fiyatına bakınca kasa bedava gibi oluyor. ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Kasa + Psu : https://pckolik.com/tr/products-det...-psu-mid-tower-siyah-kasa?ref=akakce&v=1.48.7

Psu : https://www.akakce.com/power-supply...p-9020263-eu-gen5-850-w-fiyati,512758140.html
Allah Razı olsun hocam, psu ihtiyacım vardı bu serinin 750W ını satın alıcaktım şimdi geleceğe yatırım oldu. Kasayı kullanmadan satmayı düşünüyorum beyaz sistem diziyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Erdem
Güç Kaynağını kullanıyorum. CW sesi var. Biraz araştırırsanız kronik bir durum ama benim için sorun yaratmıyor. Hayal kırıklığına uğramayın.
Nasıl bir ses ? Oyun oynamıyorken film, dizi veya video izlerken rahatsız edici bir ses mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihat Özşengezer

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Samet Yılmaz
4000x modeli önü de camlı versiyonu 2 yıldır kullandığım kasa, malzeme kalitesi iyidir. 750w psu sunda coil whine rastlamadım, kasa çok koyu karanlık, kenarlarına şerit led çekip kontrolcüye bağladım o şekilde biraz görünür oldu.

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Alnıkara
Öne takılsın üste takılmasa ne olacak? Hayat memat meselesi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa 6000 tl ise hayat memat meselesi. Farkettiysen Psu için alınır yazdım yoksa kasa çöp yani o konuda fikrim sabit

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Alnıkara
Sana çöp başkasına değil, 6000den daha pahalı kasalar da var o zaman kalp krizi geçirilir bakış açına göre :kekw:
yorum kasmaya mı çalışıyorsun boş boş cevap vererek, psu ihtiyacı olanlar için mantıklı dedim kaç kere, onun dışında kasa tepede 360 bile desteklemiyor ve tekil olarak 4k'dan satılıyor çöp

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihat Özşengezer
Dostum kişiselleştirmeden cevap verirsen sevinirim. Senin egonu tatmin edecek değilim burada. Düzgün bir dille insanları bilgilendirmek istiyorsan yap, boş-dolu olduğuma karar verecek yeterlilikte misin, bilmiyorum. İyi akşamlar.

bluenstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin Y.
Psuyu önermem.Servise gönderdim 2 kere bozuk geri gönderdiler.Arayınca muhattap bulmak çok zor.Mecbur 2.el bozuk olarak çok ucuza verdim.

Top Bottom