Neler Yeni

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Selam dostlar, çok yakın arkadaştan sevgili olduğum bir insan var. Cok iyiyiz her şey okay ama bugün bir kaç şey öğrendim ve panik atak geçirdim, sessiz bir yere geçip ağlamaya basladim.
İkimizde 18-19 yasindayiz, ben erken olgunlasmak zorunda kalan biri oldugumu dusunuyorum yasadigim bazi seylerden dolayı.
Daha önceden sevgilim olmadi, sporunu yapan cevresi olmayan kendiyle ilgilenen kendi halinde biriyim.
Normalde ilk sevgilimin daha öncrden erkek arkadaşı bile olmasın derdim.
Ama kız arkadaşımla önce normal bi sekilde arkadas olup sonra yakın arksdas olup sonradan sevgili oldugumuz ve kendisine cok deger verdigim için onceden sevgilisi olmasini falan takmadım, kendi sınırlarımi aştım diyebilirim.
Ama bugün ögrendigime göre önceden eski sevgilileriyle biraz fazla yakınlaşmışlar, ve brn bunu kaldıramadım. En ileriye gitmemişler fakat yine de düsünmeden edemiyorum.
Abilerim arkadaşlarım, lütfen tavsiye verin bana, eve bırakırken yüzüne bile bakasım grlmedi. Ben mi yanlış dusunuyorum bjlmiyorum. Cok kotuyum
Kişilik olarak çok yakınız. Bende senin gibi düşünüyordum. Bi kız çıktı karşıma onunda benim gibi olduğunu zannediyordum öğrenince maalesef yediremedim ayrıldım. Herkes kendine yakışanı almalı diye düşünüyorum. İlk haftalar biraz üzülürsün kilo verirsin sonra alışırsın iyi ki ayrılmışım dersin. Son karar yine de senin tabii ki.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Çok takma abim 1-2 yıl önce bende 16 yaşlarında iken bi kız vardı konuşmaya başladık ve gereksiz şekilde ileriye götürüyordu sohbeti (o tarz şeylere) başlarda çok takmasamda harbiden ilgisi olduğunu görünce baya bi çekinmeye başlayıp bıraktım , arkdaşlarım ne kadar malmısın ne güzel fırsatdı gibi söylemlerde bulunsada hayatımdaki en iyi kararlardan olduğunu düşünüyorum şuraya bağlıyacağım o yaşlarda ergenliğin etkisimi bilmiyorum kızlarda bir ilişki isteği oluyor ama biraz olgunlaştıktan sonra yaptıklarının farkına varan kızda gördüm önemli olan onun gerçekten yaptığı yanlıştan emin olduğunu sana güven vermesini bilmen lazım çünkü gerçekten değiştiyse ve sen direk bırakıp gidersen dediğini gibi ileridede bir süre pişmanlık çekersin tabi bu devammı bittimmi senin kararına kalıcak benim fikrimce bir süre kal kafanı toparlayamazsan Allah`a emanet çek UNUT
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende böyle düşünüyorum ama ilerde devam etmeyi denesemiydim pişmanlığı yaşamaman için bir süre dene diyorum bu arada bu deneme süresini çok uzatma durum aleyhine dönmesin
Öyle yapıcam hocam, bir süre kafa dinleyip devam etmeye çalışıcam.
Olmazsa onuda üzmenin manası yok, sen yoluma ben yoluma

Her şeyi apış arasından ibaret görüp düşünebilecek birinin söylemleri bunlar. Bir insanın size neler katacağını daha bilemezken karşınızdaki hakkında devam edip etmeme kararını vermek gibi bir haddi kendinizde bulamazsınız ki ? Ben 2 yıllık hala devam eden bir ilişki içerisindeyim, gerçekten bu sürede bana kattıklarının haddi hesabı yok desem yeridir.
Eğer kendisinin kötü huyları yoksa, arkadaş çevresi sorunlu değilse, kişiliği sorunlu değilse. Kusura bakma değil rahatsız olmak düşünmeye bile hakkın olamaz.
İthamda bulunmuyorum ama bence alabileceğiniz en iyi cevaplardan birini verebileceğimi düşünüyorum şahsen fikrim bu yönde.
Hocam yazdığınızı tekrar tekrar okuyorum, bu düşünceye girip onun yanında kalmak istiyorum ama yüzüne bile bakasım gelmiyor hatırlayınca.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Selam dostlar, çok yakın arkadaştan sevgili olduğum bir insan var. Cok iyiyiz her şey okay ama bugün bir kaç şey öğrendim ve panik atak geçirdim, sessiz bir yere geçip ağlamaya basladim.
İkimizde 18-19 yasindayiz, ben erken olgunlasmak zorunda kalan biri oldugumu dusunuyorum yasadigim bazi seylerden dolayı.
Daha önceden sevgilim olmadi, sporunu yapan cevresi olmayan kendiyle ilgilenen kendi halinde biriyim.
Ama kız arkadaşımla önce normal bi sekilde arkadas olup sonra yakın arksdas olup sonradan sevgili oldugumuz ve kendisine cok deger verdigim için onceden sevgilisi olmasini falan takmadım, kendi sınırlarımi aştım diyebilirim.
Ama bugün ögrendigime göre önceden eski sevgilileriyle biraz fazla yakınlaşmışlar, ve brn bunu kaldıramadım. En ileriye gitmemişler fakat yine de düsünmeden edemiyorum.
Abilerim arkadaşlarım, lütfen tavsiye verin bana, eve bırakırken yüzüne bile bakasım grlmedi. Ben mi yanlış dusunuyorum bjlmiyorum. Cok kotuyum
Yani Hocam Çocukluk Hataları Vb İşlerini Geçmek Lazım 2 Kişi İle 16 Yaşında Cinsel İlişkiye Girmenin Bir Bahanesi Olamaz Hele Ki Bir Kız İsen Ben Erkek Olarak Bile 18 Yaşından Önce Herhangi Bir Kızla Asla İlişkiye Girmem Korunaklı Olsa Dahi Kendisinin Girmesi Acayip Travmatik Korkunç bir şey Hadi Diyelim Yaptın Hangi Akılla Bunu İtiraf Ediyorsun Söylüyorsun Böyle Şeyler Hassas Konulardır Benim Tanıştığım Bir Kızda Yapmış Olsa Bilmek İstemem Yani Ben Yapsam Bende Söylemem Yaşanmış Gitmiş Senle Öyle Birşeyi Olsa Sonra Anlatsa Gene Eyw Ama Bu Fazla Bir Rahatlık Karar Gene Senin Yani

Kendini suçlu hissetme, kız belki pişmandır fakat ağlıyor olması tamamen saçmalık, bas bayağı sana kendini suçlu hissettiriyor. Kararımı değiştirdim 16 yaşında bir kızın, 1 olur (olmaması gerek) ama 2 kişiyle bu denli ileri gittiyse şahsen mesafeli olurdum. Belki büyümüştür diyeceğim ama bilmiyorum, sen kendini çok kaptırma derim, mesafeli ol, hiç suçluluk duygusu falanda çekme. Dediğin gibi yaşınız daha büyük olsa takılacak bir konu değil, ama burada kırmızı çizgi bu kızın 16 yaşında bunları yapması.

Kız sana bunu kendi mi dedi, yoksa birinden mi öğrendin? Duyguların sana istemediğini söylüyorsa zaten ilerlemez bu ilişki, sen hep şüphe duyacaksın, güven problemleri olacak.
Kendi söyledi, ayrılacağımi dusundugu icin agladigini dusunuyorum.
1 kişiyi hata diye kabul edebilirdim ama 2 yi bilmiyorum
Bence İkinizde Saçmalıyorsunuz 1 Kişi 16 Yaşında Olabilir Ne Demek Hocam Reşit Olmayan Birinin İster İstiyerek İster Hata Olsun Olmamalı Desteklenmemelidir Aklı Başında Olmadığı Kızları Bilemem Ama Erkeklerin Aklının Sadece Penisi İle Çalıştığı Yaşlar Ne Korunmayı Bilir Ne Aklını Kullanır İzlediği Filmlerdeki Gibi Olacağını Düşünüp Yaparlar Yani Bunun Bir Hata Denilecek YanI Yok 18 Yaşına Girersin O Zaman İstediğinle Yap Benimde Var Çevremde Sevgilisiyle Cinsel İlişkiye Giren Kız Arkadaşlarım (Ayrıldıktan Sonra Başka Sevgili Olduğu Erkeklerlede Düzenli Yapan) Ve Ben Hiç Yadırgamıyorum Çünkü 18 Yaşına Gelmişsin Yani Kendi Kararlarını Verebilecek Birisin Ve Korunmayı Vb Bilecek Yaştasın Ama 16 Yaşında Ne Anlar Çocuk

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani Hocam Çocukluk Hataları Vb İşlerini Geçmek Lazım 2 Kişi İle 16 Yaşında Cinsel İlişkiye Girmenin Bir Bahanesi Olamaz Hele Ki Bir Kız İsen Ben Erkek Olarak Bile 18 Yaşından Önce Herhangi Bir Kızla Asla İlişkiye Girmem Korunaklı Olsa Dahi Kendisinin Girmesi Acayip Travmatik Korkunç bir şey Hadi Diyelim Yaptın Hangi Akılla Bunu İtiraf Ediyorsun Söylüyorsun Böyle Şeyler Hassas Konulardır Benim Tanıştığım Bir Kızda Yapmış Olsa Bilmek İstemem Yani Ben Yapsam Bende Söylemem Yaşanmış Gitmiş Senle Öyle Birşeyi Olsa Sonra Anlatsa Gene Eyw Ama Bu Fazla Bir Rahatlık Karar Gene Senin Yani

Bence İkinizde Saçmalıyorsunuz 1 Kişi 16 Yaşında Olabilir Ne Demek Hocam Reşit Olmayan Birinin İster İstiyerek İster Hata Olsun Olmamalı Desteklenmemelidir Aklı Başında Olmadığı Kızları Bilemem Ama Erkeklerin Aklının Sadece Penisi İle Çalıştığı Yaşlar Ne Korunmayı Bilir Ne Aklını Kullanır İzlediği Filmlerdeki Gibi Olacağını Düşünüp Yaparlar Yani Bunun Bir Hata Denilecek YanI Yok 18 Yaşına Girersin O Zaman İstediğinle Yap Benimde Var Çevremde Sevgilisiyle Cinsel İlişkiye Giren Kız Arkadaşlarım (Ayrıldıktan Sonra Başka Sevgili Olduğu Erkeklerlede Düzenli Yapan) Ve Ben Hiç Yadırgamıyorum Çünkü 18 Yaşına Gelmişsin Yani Kendi Kararlarını Verebilecek Birisin Ve Korunmayı Vb Bilecek Yaştasın Ama 16 Yaşında Ne Anlar Çocuk
Yazdığımı doğru oku.

Kız belki büyümüş, şu an aklı başına gelmiştir ve yaptığı hatadan pişmandır diyorum.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sana yazdığım mesaj eğer gram da olsa aklına yatırsa, bana güven. Bak beni tanımıyor olabilirsin, burada kaç kişi negatif şeyler diyor da olabilir. Ama eğer gerçekten karşındaki düzgün biriyse, önce ona sonra bana güven ve önüne bak.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Bu gün dert edip göz yumduğun her şey yarın ayrılma sebebin olur kral. Bana kalırsa uzaklaş

Dušan Tadić

80+ Silver
Kanka bi kızın geçmişi nasılsa geleceği de öyle olur. Yaşadığın olayın aynısını birebir yaşadım. Kızı kime anlatsam her biri farklı bir şey yumurtluyodu, o an insan inanmak istemiyor ama maalesef gerçekler bunlar.
Bahsettiğim kızın önceden başkalarını aldattığını ve sadece gönül eğlendirdiğini bile bile bitirmedim ilişkiyi.
Bizde de işler aynı yere geldi, birden soğuk yapmaya başladı ve ayrıldık. Ayrıldıktan sonra asıl yediği naneleri de öğrendim, arkadaşlarım ben üzülmeyeyim diye detaylı anlatmamışlar o zamanlar.
Yani herkes anlattığım kız gibi olmayabilir ama istisnalar da kaideyi bozmaz. İnsanların geneli böyle günümüzde

Kanka bi kızın geçmişi nasılsa geleceği de öyle olur. Yaşadığın olayın aynısını birebir yaşadım. Kızı kime anlatsam her biri farklı bir şey yumurtluyodu, o an insan inanmak istemiyor ama maalesef gerçekler bunlar.
Bahsettiğim kızın önceden başkalarını aldattığını ve sadece gönül eğlendirdiğini bile bile bitirmedim ilişkiyi.
Bizde de işler aynı yere geldi, birden soğuk yapmaya başladı ve ayrıldık. Ayrıldıktan sonra asıl yediği naneleri de öğrendim, arkadaşlarım ben üzülmeyeyim diye detaylı anlatmamışlar o zamanlar.
Yani herkes anlattığım kız gibi olmayabilir ama istisnalar da kaideyi bozmaz. İnsanların geneli böyle günümüzde
Hatta olayı kısaca özetleyeyim:
Kız, Ben, X ve Y kişileri var. (X ve Y erkek)
X kişisi kızı seviyor ve kızın bundan haberi var. Ben kızla bir kez göz göze geliyorum ve kız o gün bana takip isteği atıyor (Bu sırada Y kişisi boşta ama olaylara dahil değil). Ben de uygun görüyorum birkaç gün sonra kıza yazıyorum ve ilişki başlıyor.
İlişki her geçen gün iyiye giderken kız birden soğuk yapmaya başlıyor ve sonunda ayrılıyoruz. (Sonradan öğreniyoruz ki o 1 haftalık dönemde kız, arkadaşlarıyla konuşurken Y kişisinin benden daha yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani benden soğuma sebebi bu)
Neyse biz ayrıldıktan 1 hafta sonra kız tam Y kişisine yönelecekken ondan da vazgeçiyor ve 2-3 gün içinde önceden onu seven X kişisine yazıyor: "Ben o çocukla birlikteyken bile onu sevmedim aklım hep sendeydi."
Böyle garip abuk subuk bi olay

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sana yazdığım mesaj eğer gram da olsa aklına yatırsa, bana güven. Bak beni tanımıyor olabilirsin, burada kaç kişi negatif şeyler diyor da olabilir. Ama eğer gerçekten karşındaki düzgün biriyse, önce ona sonra bana güven ve önüne bak.
Tekrar diyorum, çocuk kıza olan duygularını kaybetmiş, bir kaç sayfa öncesine bakın, duyguları ayrılması gerektiğini söylüyormuş. Gerek yok karşısındaki kişiyi üzmeye, böyle bir durumda zaten bu çocuk, en ufak bir tartışmada bu konu açılacak ve haliyle üzülecek hher iki taraf. Kız ne kadar kenndiinne çeki düzen veriş olsa bile, bu çocuğun ona olan duyguları, güveni sarsılmış.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
size şunu diyeyim eğer siz bir şeyleri önemseyip buna göre yaşıyorsanız karşıdan da bunları talep hakkınız vardır bence belli şartlarda ama bu kabul edilebilir değildir eğer siz bunu yapan birisi değilseniz ama bunu yapan birisiyseniz istediğiniz kadar haklı olun tutarlı olmazsınız diyeceğim bu

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Tekrar diyorum, çocuk kıza olan duygularını kaybetmiş, bir kaç sayfa öncesine bakın, duyguları ayrılması gerektiğini söylüyormuş. Gerek yok karşısındaki kişiyi üzmeye, böyle bir durumda zaten bu çocuk, en ufak bir tartışmada bu konu açılacak ve haliyle üzülecek hher iki taraf. Kız ne kadar kenndiinne çeki düzen veriş olsa bile, bu çocuğun ona olan duyguları, güveni sarsılmış.
Hocam kendisini gerçekten çok seviyordum, aşık olabileceğim en iyi şekilde aşık olduğumu düşünüyorum, çok iyi bir ilişkimiz vardı ama ben biraz daha kapalı düşünceli bir insanım o bu konularda biraz daha açık.
Ne kadar çok sevsemde bu öğrendiklerimden sonra duygularım çok bastırıyor, ayrılmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama mantığım devam et dene diyor, belki unutursun ya da takmazsın diyorum ama bilmiyorum.
Onu da üzmek istemiyorum valla kafayı yiyeceğim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
size şunu diyeyim eğer siz bir şeyleri önemseyip buna göre yaşıyorsanız karşıdan da bunları talep hakkınız vardır bence belli şartlarda ama bu kabul edilebilir değildir eğer siz bunu yapan birisi değilseniz ama bunu yapan birisiyseniz istediğiniz kadar haklı olun tutarlı olmazsınız diyeceğim bu
Hocam ama bakın burada yaş faktörü çok önemli. Yoksa cidden umursanacak konu değil. Kızın 16 yaşında 2 kişiyle işi pişirecek seviyeye gelmesi, tabi anlattığı kadarıyla böyle durum, sonuçta o denli ileri giden devamda ettirir, umursancak bir şey bu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam ama bakın burada yaş faktörü çok önemli. Yoksa cidden umursanacak konu değil. Kızın 16 yaşında 2 kişiyle işi pişirecek seviyeye gelmesi, tabi anlattığı kadarıyla böyle durum, sonuçta o denli ileri giden devamda ettirir, umursancak bir şey bu.
Ben LOL oynuyordum , ders çalışıyordum yemek yiyip yatıyordum .millet iyicene garipleşmiş .onlar normal ben garibim veya veya iki taraf da normal değil bilmiyorum :)
Ya çok mantıklı canlılar değiliz de bunu yapmak için aşırı boş biri olman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom