Neler Yeni

🔥İndirim Fifine Ampligame A8 Yayıncı Mikrofonu (3.193 TL Sepette 2.554,40 TL)

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
hocam dün a2 siparişi verdim 1250tlye. iptal edip a6 indirimini beklemeli miyim sizce kesin indirime girecek mi geçen sene kasımda mı girmişti indirime?
Hocam girmeyebişirde, ben kendimce konuşuyorum. Be zaman girdiğini hatırlamıyorum şndirime ama tptalde 2 kez girdi indirime

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Lloyd
Ederinden pahalıya satılıyordu zaten, normal fiyatına inmiş. Bence almayıp, daha iyi bir indirim beklenmeli. Şu anda indirimsiz fiyata bile A8 yerine Maono PM422 veya PD200X daha iyi bir seçenek gibi duruyor bu bütçede.

vergi ile vs toplam kaça gelmişti
Vergiler dahil 750'ye satıldı hocam.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
hayri ceylan
Şarkı söylemek için alınır mı sizce?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Lloyd
hocam dün a2 siparişi verdim 1250tlye. iptal edip a6 indirimini beklemeli miyim sizce kesin indirime girecek mi geçen sene kasımda mı girmişti indirime?
Edebiliyorsan iptal edip hazırda güzel bir indirim varken A6V alırsan çok iyi olur.

AeosatioN

80+
Sağlık olsun ustam, denk geliyor işte öyle, şanssızlık.
A2 de iş görür. Belki tekrardan bu kalibrede bir indirim olur yakın zamanda.
mavisi tekrardan indirime geldi onu aldım hocam. a2 şu an gümrükte iade edemiyorum elime ulaştıktan sonra edeceğim umarım aliexpress iade konusunda sıkıntı çıkarmıyordur. Bilginiz var mı aliexpress iade konusunda?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Lloyd
mavisi tekrardan indirime geldi onu aldım hocam. a2 şu an gümrükte iade edemiyorum elime ulaştıktan sonra edeceğim umarım aliexpress iade konusunda sıkıntı çıkarmıyordur. Bilginiz var mı aliexpress iade konusunda?
Sevindim hocam, hayırlı olsun.
İade süreci konusunda çok bilgim yok ama sanırım satıcıyla alakalı sürecin sıkıntılı olup olmaması. Kendisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

AeosatioN

80+
Sevindim hocam, hayırlı olsun.
İade süreci konusunda çok bilgim yok ama sanırım satıcıyla alakalı sürecin sıkıntılı olup olmaması. Kendisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.
hocam mikrofon bugün elime ulaştı. benim mi beklentilerim çok fazlaydı yoksa mikrofonda mı bir sıkıntı var anlayamadım. arctis 5'in mikrofonunu kullanıyordum ve hiçbir değişiklik yok gibi. ses kayıtlarında sadece yükseklik olarak bir farklılık var. arkadaşlarım sesin neredeyse aynı bir farklılık yok dedi. nova 5 alıp iade etmiştim mikrofonuyla ön plana çıkan bir kulaklık ve onun mikrofonu gerçekten çok farklıydı anlayamadım şu an neler döndüğünü

NovaEXXO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak Perçem
Hangi ildesiniz. Alış fiyatınızdan satarsanız alırım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Lloyd
hocam mikrofon bugün elime ulaştı. benim mi beklentilerim çok fazlaydı yoksa mikrofonda mı bir sıkıntı var anlayamadım. arctis 5'in mikrofonunu kullanıyordum ve hiçbir değişiklik yok gibi. ses kayıtlarında sadece yükseklik olarak bir farklılık var. arkadaşlarım sesin neredeyse aynı bir farklılık yok dedi. nova 5 alıp iade etmiştim mikrofonuyla ön plana çıkan bir kulaklık ve onun mikrofonu gerçekten çok farklıydı anlayamadım şu an neler döndüğünü
Hocam Arctis 5'ten bariz daha iyi vermesi lazım sesi aslında. Mikrofonu konumlandırmada bir yanlışlık mı oldu acaba? Mikrofonun ön tarafına ve yakından konuştuğunuzda da ses kötü mü geliyor? Bir de ses ayarlarından frekans ve bit değerini bir kontrol etmeyi deneyin en yüksekte mi diye.

Top Bottom