Volkan Bilir
80+
Normalde fiyatı ne kadar
Hocam girmeyebişirde, ben kendimce konuşuyorum. Be zaman girdiğini hatırlamıyorum şndirime ama tptalde 2 kez girdi indirimehocam dün a2 siparişi verdim 1250tlye. iptal edip a6 indirimini beklemeli miyim sizce kesin indirime girecek mi geçen sene kasımda mı girmişti indirime?
Ederinden pahalıya satılıyordu zaten, normal fiyatına inmiş. Bence almayıp, daha iyi bir indirim beklenmeli. Şu anda indirimsiz fiyata bile A8 yerine Maono PM422 veya PD200X daha iyi bir seçenek gibi duruyor bu bütçede.Fifine - Ampligame A8 Usb Rgb Mikrofon - Siyah
Fifine markalı Siyah renk Ampligame A8 Usb Rgb Mikrofon ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Vergiler dahil 750'ye satıldı hocam.vergi ile vs toplam kaça gelmişti
Edebiliyorsan iptal edip hazırda güzel bir indirim varken A6V alırsan çok iyi olur.hocam dün a2 siparişi verdim 1250tlye. iptal edip a6 indirimini beklemeli miyim sizce kesin indirime girecek mi geçen sene kasımda mı girmişti indirime?
tükenmiş hocam ***** gibi a2 aldık 2 gün beklesemEdebiliyorsan iptal edip hazırda güzel bir indirim varken A6V alırsan çok iyi olur.
Sağlık olsun ustam, denk geliyor işte öyle, şanssızlık.tükenmiş hocam ***** gibi a2 aldık 2 gün beklesem
mavisi tekrardan indirime geldi onu aldım hocam. a2 şu an gümrükte iade edemiyorum elime ulaştıktan sonra edeceğim umarım aliexpress iade konusunda sıkıntı çıkarmıyordur. Bilginiz var mı aliexpress iade konusunda?Sağlık olsun ustam, denk geliyor işte öyle, şanssızlık.
A2 de iş görür. Belki tekrardan bu kalibrede bir indirim olur yakın zamanda.
Sevindim hocam, hayırlı olsun.mavisi tekrardan indirime geldi onu aldım hocam. a2 şu an gümrükte iade edemiyorum elime ulaştıktan sonra edeceğim umarım aliexpress iade konusunda sıkıntı çıkarmıyordur. Bilginiz var mı aliexpress iade konusunda?
hocam mikrofon bugün elime ulaştı. benim mi beklentilerim çok fazlaydı yoksa mikrofonda mı bir sıkıntı var anlayamadım. arctis 5'in mikrofonunu kullanıyordum ve hiçbir değişiklik yok gibi. ses kayıtlarında sadece yükseklik olarak bir farklılık var. arkadaşlarım sesin neredeyse aynı bir farklılık yok dedi. nova 5 alıp iade etmiştim mikrofonuyla ön plana çıkan bir kulaklık ve onun mikrofonu gerçekten çok farklıydı anlayamadım şu an neler döndüğünüSevindim hocam, hayırlı olsun.
İade süreci konusunda çok bilgim yok ama sanırım satıcıyla alakalı sürecin sıkıntılı olup olmaması. Kendisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.
Hangi ildesiniz. Alış fiyatınızdan satarsanız alırımmavisi tekrardan indirime geldi onu aldım hocam. a2 şu an gümrükte iade edemiyorum elime ulaştıktan sonra edeceğim umarım aliexpress iade konusunda sıkıntı çıkarmıyordur. Bilginiz var mı aliexpress iade konusunda?
ankaradayım hocam daha elime ulaşmadı a2 ama paketi açmadan direkt size verebilirim.Hangi ildesiniz. Alış fiyatınızdan satarsanız alırım
Hocam Arctis 5'ten bariz daha iyi vermesi lazım sesi aslında. Mikrofonu konumlandırmada bir yanlışlık mı oldu acaba? Mikrofonun ön tarafına ve yakından konuştuğunuzda da ses kötü mü geliyor? Bir de ses ayarlarından frekans ve bit değerini bir kontrol etmeyi deneyin en yüksekte mi diye.hocam mikrofon bugün elime ulaştı. benim mi beklentilerim çok fazlaydı yoksa mikrofonda mı bir sıkıntı var anlayamadım. arctis 5'in mikrofonunu kullanıyordum ve hiçbir değişiklik yok gibi. ses kayıtlarında sadece yükseklik olarak bir farklılık var. arkadaşlarım sesin neredeyse aynı bir farklılık yok dedi. nova 5 alıp iade etmiştim mikrofonuyla ön plana çıkan bir kulaklık ve onun mikrofonu gerçekten çok farklıydı anlayamadım şu an neler döndüğünü