Göktürk ArdaHan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,215
- İsim
- Arda doğan
Knk onu bana değil konu sahibine attın sandım o yüzden bakmadım bana attığını şimdiki yorumunda fark ettim ve yok noktasıymış yok ilk iki cümle ofsaytmış ben sana burda Türkçe dersi vermiyorum ders verecek olsam burada tam anlamıyla düzgün bir şekilde fiiller ile gerekirse anlatımımı yaparım zaten yok şöyle girişi çıkışı yok şusu busu o zaman 540Hz monitör al gel cs'de vs'ye bana boş konuşma yapma sen 165Hz ile 240Hz arasındaki o farkı anla ben konu açıcam senden özür dileyeceğim iddiasına varımOkumaya gerek görmedim zira:
1) Türkçe. Ne noktalama var ne büyük harf. Anlamak için kırk takla atmam lazım.
2) İlk cümle tamamen ofsayt. Monitör tepki süresi ile insan tepki süresinin araba ile elma kadar bile alakası yok. Sen piksel tepki süresi ile girdiğin işlemin ekranda gözükme süresi olan input lag'ı yani giriş gecikmesini karıştırıyorsun. Bu değer belli özel durumlar dışında (HDR gibi, strobe gibi) önemlo değildir zira modern monitörlerin hepsi yeterince düşük giriş gecikmesine sahiptir. Bunu yakın zamanda tekrar açıklamiştım. Biliyorum okumayacaksın (Zira önceki yazdıklarımı okusaydın zaten çoktan anlamıştın, demek ki okumamişsın ve bunu da okumayacaksın.) ama gerçekten okuyup öğrenmek istiyorsan kısa haliyle şurada açıklamıştım:
3) Dediğim gibi benim yazdığımı okumamışsın. Ben seninkini niye okuyayım?🔥İndirim - Asus Rog Strix 24.5 Fast IPS 1920X1080 1ms 310HZ Monitör 9000 lira 🔥🔥
Link Sepette 500 lira kuponla bu fiyata düşüyor.forum.donanimarsivi.com
Bonus bilgi: Etiketlediğin adamlar monitörü bana soruyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maksat bizimkileri gömmek değil ama monitör konusunda TR'de duzgün inceleme yapan tek bir kaynak dahi yok. PCH gibi modart gibi kanallar milyonluk olmasına rağmen arabayı ters sürmek kadar bariz büyük bilgi yanlışları veriyorlar incelemelerinde. Adamlar ghosting testini bile doğru yapamıyor.
Evet arttırır. Ama e-sporcularin kullanmasından anlayacağinız üzere kazancınızın yanında önemli değil. Zaten çok da yükseltmiyor iyi strobe'u olan modellerde. Bahsettiğm üzere onlar da az.