ShinzoWoSasageyo
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Selim AKIN
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler. bunu ben de gördüm ancak dediğim gibi 4500e işçilik dahil fiyat alınca vazgeçtim bunu almaktan ayrıca montaj işine kendim girip batırmak istemiyorum.https://www.onlineyedekparca.com/urun/citroen-c5-aircross-sol-arka-stop-orijinal-psa
alıp montajı kendin yapabilirsin araçta herhangi bi değer kaybı oluşmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim cevap için. tam olarak dediğiniz gibi yapıcam sanayide 4.5'a halledicem işçilik dahil. dediğiniz gibi koli bandı çektimÖncelikle geçmiş olsun farların değişmesi aracın piyasasına çok etken bir durum değil yani aracın fiyatı düşer gibi bir korkunuz olmasın, kendi servisinde değiştirirseniz eğer yukarıda gördüm 6bin fara yazmışsınız bi 5-6 binde işçilik keserler bu rakamlar çok yüksek yerinizde olsam sanayiden hallederdim 3-4 bine çözersiniz çıkma parçalarla işçilik dahil aracın bu şekilde kullanılmasının bir problemi yok en fazla içerisindeki far patlar farda çok bir para değil yaptırana kadar bu şekilde binebilirsiniz yok ben kıl bir adamım derseniz oraya koli bandı çekin idare eder yıkayınca tekrardan bantlarsınız yenisini taktırana kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer arkadaşlar koli bandı işini görür dediği için ve cumartesi günü sanayiye gideceğim için fırsat bulursam alıcam yoksa sırf almak için gitmeyeceğim. teşekkürlersu sızdırmaz tamir bandı alın