1 sene önce aldım tas gibi ilk çıktıgı gibide değil bayağı ozellik geldi yazılımına bı sıkıntısını gormedım skatezlerdr hala sapasağlamajazz alamadım attack shark x3 aliyim mi 1k ya geliyor iyi midir alanabilir mi
almayı düşünüyorum da arada kaldım 2.el ajazz 159 da var ama garantisi nasıl oluyor1 sene önce aldım tas gibi ilk çıktıgı gibide değil bayağı ozellik geldi yazılımına bı sıkıntısını gormedım skatezlerdr hala sapasağlam
hocam sizin konuyuda gördüm şuan kullandığım dandik bi hp var bayadır kullanıyorum tuşlarına bişey olmadı şimdi X3 alırsam bozulursa sıkıntı olurBu sabah artık mouse' un orta tekerleği çalışmıyor.
Valla dün gece normaldi bir uyandım suan aşağı yukarı kaymıyor bazen kayıyor o zaman da yanlıs kayıyor zatenhocam sizin konuyuda gördüm şuan kullandığım dandik bi hp var bayadır kullanıyorum tuşlarına bişey olmadı şimdi X3 alırsam bozulursa sıkıntı olur
o mouse tekerleği sorunun çözmek zor değildi ya açıp bir yerini skıyordun sanırımValla dün gece normaldi bir uyandım suan aşağı yukarı kaymıyor bazen kayıyor o zaman da yanlıs kayıyor zaten
1 nisanda almıştım 2024ne zaman aldınız mouse
Yurtdısıkötü olmuş hocam garantisi falan varsa mı varsa bi yollayın isterseniz
Hor kullanmıssınız1 nisanda almıştım 2024