Neler Yeni

19 yaşından sonra boy uzama ihtimali var mı?

Şimdi bu konuya tıklayıp bakan arkadaşlarım yine mi aynı soru genetiğe bağlı diyeceklerdir. Sosyal medyada karşıma çıkan onu yap şunu iç boyun uzasın tarzı zattiri zort videolarından bunalım geldi. Ben bu konuyu daha önce araştırmama rağmen bilmiyorum ama ufak bir sohbet de olur bu konuda diye bu konuyu açıyorum. 19 yaşındayım 2-3 aya 20 olacağım. Boyum 165-170 civarı ama ergenlikten sonra sadece 5-6 cm uzayabildim. Ergenliğe yaşıtlarıma nazaran geç girdim buna rağmen bu yabancıların da dediği o growth spurt (büyüme atağı) beni hâla yoklamamış gibi duruyor. 15-16 (ergenlik giriş) yaşlarım maalesef pandemiye denk geldi. O dönem uyku düzenim berbat bir hâle geldi o yaşta stres içinde yüzüyordum. Büyümemi destekleyecek tek şey beslenmemdi. Şimdi diyeceksiniz kral boyu bu kadar kafana takmana gerek yok, haklısınız ama benden 4-5 yaş küçük kardeşim 180 küsür olunca ve gençliğin verdiği o "daha uzun olabilir miydim" soruları arada bir aklıma dank etmiyor değil. Bu gibi bir durumu farklı bir senaryo ile yaşayan bir sürü kişi vardır elbet o yüzden de gençken bu soruyu sorma arzusu normal oluyor. Bence belli bir yaştan sonra çoğu kişi boşa kendimi bu konuda kasmışım diyecektir. Onu bunu bırakın da benim uzama ihtimalim var mı? :ROFLMAO: :ROFLMAO:
çok zorlarsan 1 bilemedin 2 santim uzarsın fazlası olmaz

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Rahatlık konusunda haklısın.

Deneyeceğim hayırlısı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç yaşındasın? Bu yaştan sonra esneme hareketinin bende öyle bir boy atağı yapacağını sanmıyorum ama denemeye değer teşekkürler

Baya iyi nasıl bir yöntem izledin? Belli bir şey var mıydı yoksa hayatı akışına mı bıraktın?
1.kesinlikle paketli gıda tüketme. 2.en önemlisi stresten uzak dur. 3.dht hormonu ve testosteron hormonunu yükseltecek şeyler yap 22ye kadar istisna boy uzaması. emin ol esneme fark ettirir yaş 17.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Rahatlık konusunda haklısın.

Deneyeceğim hayırlısı olsun

Kaç yaşındasın? Bu yaştan sonra esneme hareketinin bende öyle bir boy atağı yapacağını sanmıyorum ama denemeye değer teşekkürler

Baya iyi nasıl bir yöntem izledin? Belli bir şey var mıydı yoksa hayatı akışına mı bıraktın?
her şey akışına sadece arada basketbol oynadım biraz yüzdüm yaş 21

Top Bottom