Neler Yeni

Yardım OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

xspinoza

80+
Hawk çok önermiyorum. Oturulan ve sırt yaslanan yerindeki dolgu çok değil bu sebepten dolayı 1 saatten sonra rahatsız olmaya başlıyor. Ben çok fazla tahammül edemedim bir kaç ay sonra değiştirdim.

bedo28533

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
bedirhan
Arkadaşlar selam!
Malum sistemi dizdik, şimdi koltuk alıcam ama çok kararsızım. 5k gibi bir bütçem var hangi ürünü seçsem bilemedim daha önce de deneyimim yok

Sattığı üründen sonra da sağladığı destek için hawk fab serisi düşünüyorum ama eğer başka rahat ve bana sorun yaşatmayacak bir ürün bulursam değerlendiririm
hawk almada kardeşim ne alırsan al internetteki o iyi yorumların çoğu boş ben aldım aşırı pişmanım o parayı haketmiyor kesinlikle

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
XXXX
Arkadaşlar selam!
Malum sistemi dizdik, şimdi koltuk alıcam ama çok kararsızım. 5k gibi bir bütçem var hangi ürünü seçsem bilemedim daha önce de deneyimim yok

Sattığı üründen sonra da sağladığı destek için hawk fab serisi düşünüyorum ama eğer başka rahat ve bana sorun yaşatmayacak bir ürün bulursam değerlendiririm
hawk alma pişmanlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hawk fab sipariş edeceğim %80
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon üzerinden Hawk Fab V3 siparişi verdim. Ürün gelince kullanıcı yorumunu eklerim.
İyi forumlar
geçmiş olsun iade edebiliyosan iade et

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
2.5 sene kadar hawk v4 kullandım garantisi iyi ama sırt kısmı rahatsız ediyordu beni şuanda xdrive atak kullanıyorum kumaş model terletme vs yapmıyor rahatda bir koltuk memnunum.

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mazlum Pınar
2-3K daha yükselt EXVEGa Andromeda 2024 al pişman olma.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Andromeda alınabilir biraz bütçe cikarsa

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru