hawk almada kardeşim ne alırsan al internetteki o iyi yorumların çoğu boş ben aldım aşırı pişmanım o parayı haketmiyor kesinlikleArkadaşlar selam!
Malum sistemi dizdik, şimdi koltuk alıcam ama çok kararsızım. 5k gibi bir bütçem var hangi ürünü seçsem bilemedim daha önce de deneyimim yok
Sattığı üründen sonra da sağladığı destek için hawk fab serisi düşünüyorum ama eğer başka rahat ve bana sorun yaşatmayacak bir ürün bulursam değerlendiririm
hawk alma pişmanlıkArkadaşlar selam!
Malum sistemi dizdik, şimdi koltuk alıcam ama çok kararsızım. 5k gibi bir bütçem var hangi ürünü seçsem bilemedim daha önce de deneyimim yok
Sattığı üründen sonra da sağladığı destek için hawk fab serisi düşünüyorum ama eğer başka rahat ve bana sorun yaşatmayacak bir ürün bulursam değerlendiririm
geçmiş olsun iade edebiliyosan iade etBen hawk fab sipariş edeceğim %80
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon üzerinden Hawk Fab V3 siparişi verdim. Ürün gelince kullanıcı yorumunu eklerim.
İyi forumlar
Ne sıkntısını gördünüzhawk alma pişmanlık
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçmiş olsun iade edebiliyosan iade et
ilk olarak hiç raahat değil konfor 0 verdiğin parayı hak etmiyor pedleri cok sert daha bişey soyleme gerek yokNe sıkntısını gördünüz
Peki o fiyata öneriniz var mı ?ilk olarak hiç raahat değil konfor 0 verdiğin parayı hak etmiyor pedleri cok sert daha bişey soyleme gerek yok
bütceni bilmiyorum ama zio olabilir xdrive olabilir deri olmayan havit olabilir havit kaltiesini bilmiyorumPeki o fiyata öneriniz var mı ?
bütceni bilmiyorum ama zio olabilir xdrive olabilir deri olmayan havit olabilir havit kaltiesini bilmiyorum
hawk söyledim bakalım eğer beğenmezssem iade ederimbütceni bilmiyorum ama zio olabilir xdrive olabilir deri olmayan havit olabilir havit kaltiesini bilmiyorum