L lordGY 80+ Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 274 Reaksiyon skoru 61 15 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu alacağım ama karar veremedim hawk fab V6 ile exvega Andromeda arasında kaldım sizce hangi ürünü almalıyım yada önerdiğiniz başka bir koltuk varmı ?
Merhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu alacağım ama karar veremedim hawk fab V6 ile exvega Andromeda arasında kaldım sizce hangi ürünü almalıyım yada önerdiğiniz başka bir koltuk varmı ?
Palo DAYI 👑 80+ Platinum Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 10,977 Reaksiyon skoru 5,633 15 Mayıs 2024 #2 Genelde önerilen model hawk fab serisi oluyor oda incehesapta cuma günü indiriminde 6k ya düşüyor bekleyip gelirse alabilirsiniz
Genelde önerilen model hawk fab serisi oluyor oda incehesapta cuma günü indiriminde 6k ya düşüyor bekleyip gelirse alabilirsiniz
L lordGY 80+ Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 274 Reaksiyon skoru 61 15 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Palo DAYI yazmış: Genelde önerilen model hawk fab serisi oluyor oda incehesapta cuma günü indiriminde 6k ya düşüyor bekleyip gelirse alabilirsiniz Devamı için tıklayın... Bekleyeceğim hocam ama birkaç kötü yorum gördüm hawk ile ilgili emin olamadım
Palo DAYI yazmış: Genelde önerilen model hawk fab serisi oluyor oda incehesapta cuma günü indiriminde 6k ya düşüyor bekleyip gelirse alabilirsiniz Devamı için tıklayın... Bekleyeceğim hocam ama birkaç kötü yorum gördüm hawk ile ilgili emin olamadım