Neler Yeni

Ajazz AJ159 APEX kaç TL'ye alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Oğuz Tutkun

Oguz...

80+ Bronze
Mouse güzel apexte proda kullanılabilir hafif geldi bana az birazda 3 4 mm de küçük

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
2000'e 2 tane sattığına dair kanıt getir elimdeki fazladan apexi sana bedavaya vermezsem namerdim.
kanka öncelikle elimdeki dekontu atıcam inanmıcan sonra arkadaşımla mesajları göstericem shop dicen illaki bişeyler diyip vermicen zaten onu o yüzden boşuna sende yorulma bende

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
2000'e 2 tane sattığına dair kanıt getir elimdeki fazladan apexi sana bedavaya vermezsem namerdim.
Satılır kral niye satılmasın ki. İndirimden önce 2500'e alanı gördüm ben bu mouseu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Yılmaz

penthaL

80+
Satılır kral niye satılmasın ki. İndirimden önce 2500'e alanı gördüm ben bu mouseu.
Aynen aynen 2500'e alan görmüş. :D Ulan sahibinden'in loglarına bakarsan indirimden önce aj159 serisinin satışı gerçekleşmemiş zaten, sen nerede neyi gördün de bir yerlerinden sallıyorsun? Aynen tonlarca alternatif varken birisi gidecek sarı siteden 2500'e indirimlerden önce adı sanı duyulmamış ajazz alacak öyle mi? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka öncelikle elimdeki dekontu atıcam inanmıcan sonra arkadaşımla mesajları göstericem shop dicen illaki bişeyler diyip vermicen zaten onu o yüzden boşuna sende yorulma bende
Elinde hiç mi yalanlanamayacak bir kanıt yok. Eğer gerçekten satmış olsaydın bir şekilde kanıtlardın kimse de aksini iddaa edemezdi. Kıvırma.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
1300-1400 maksimum çinden gelmiş , garantisiz fareye bunun üstü vermenin bir mantığı olmaz. Açılmamış paket hiç alınmaz ne çıkacağı belli değil sorun olsa sahibine geri göndermen gerek çünkü kendin iade veremezsin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Aynen aynen 2500'e alan görmüş. :D Ulan sahibinden'in loglarına bakarsan indirimden önce aj159 serisinin satışı gerçekleşmemiş zaten, sen nerede neyi gördün de bir yerlerinden sallıyorsun? Aynen tonlarca alternatif varken birisi gidecek sarı siteden 2500'e indirimlerden önce adı sanı duyulmamış ajazz alacak öyle mi? :D
Bilader tam küfürü hak eden cinsten bir insansın ama boşu boşuna uyarı yemek istemiyorum. Sana sarı siteden satanı gördüm diyen mi oldu? Kendi kafandan anladığın şey ile gelip buraya yorum yapma. Bir de log mog diyor sen ne anlarsın logdan :D
Temu'da satılmadan önce Reddit ve bir çok forumda AJ159 konusu gördüm. 2500 TL veya buna yakın bir fiyata da bir Türk arkadaş sipariş etmişti. Üşenmeyip tek tek forumları gezer getiririm buraya. Boş yapma.

Spectre_zz

80+ Bronze
Bilader tam küfürü hak eden cinsten bir insansın ama boşu boşuna uyarı yemek istemiyorum. Sana sarı siteden satanı gördüm diyen mi oldu? Kendi kafandan anladığın şey ile gelip buraya yorum yapma. Bir de log mog diyor sen ne anlarsın logdan :D
Temu'da satılmadan önce Reddit ve bir çok forumda AJ159 konusu gördüm. 2500 TL veya buna yakın bir fiyata da bir Türk arkadaş sipariş etmişti. Üşenmeyip tek tek forumları gezer getiririm buraya. Boş yapma.
2500 e alan arkadaşın sorunu bizi alakadar etmiyor

degmez ben 1100e mavi alabilirdim 1350 ye beyaz apex bulunca beyaz alayım dedim beyaz cok az var piyasada
kanka beyaz kimde var ya ilan gorursen atar misin ya da bana dmden nickini atar misin alayım beyaz

takas olsa daha iyi olacak turuncuyu satmakla zaman kaybetmeyecem az da olsa

penthaL

80+
O 2500 TL muhabbetini tek tek gezip getirmezsen yalancının en önde gidenisin haberin olsun. Buradan sallaması bedava. Boş yapma icraat yap.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
2500 e alan arkadaşın sorunu bizi alakadar etmiyor
Sorun mu. Dostum herkesin kafası mı iyi? Niye herkes birbirini tersleme peşinde. İnsan gibi konuşamıyor mu kimse.
İndirimden önce diyoruz biraz kafanızı kullanın. İndirimden önce bırak 850'yi, bu mouse'u 1500'e almayı düşünmek bile hayal olurdu.
50 dolara alan çok kişi vardı önceden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom