bende bu modeli düşünüyorum hocam, siyah olanı amazonda daha ucuz bu arada3 aydır kullanıyorum çok iyi. fiyatıda düşmüş
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
bu markayı henüz yeni duydum ama bilmiyorum hocam arada 700tl gibi bir fark oynuyor değer mi değmez mi emin değilimBen de xbox gamepad vs Gamesir T4 Cyclone arasındayım. Biri 2 sene garantili, 2 sene sonra da her türlü tamir ettirilme şansı %100 olan ömürlük ürün, diğeri de sözde garantili, 2 sene sonra bozulursa tamir ettiremeyip yenisini satın alırsın. Bilemedim.
Performans olarak Cyclone, Xbox 'u yerden yere vurur diyorlar orası da var.
bende bu modeli düşünüyorum hocam, siyah olanı amazonda daha ucuz bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu markayı henüz yeni duydum ama bilmiyorum hocam arada 700tl gibi bir fark oynuyor değer mi değmez mi emin değilim
bilgilendirme için teşekkür ederim hocamF/P olarak değer ama dediğim gibi bozulursa tamir ettirme şansımız yok gibi. %100 no drift, dead zone hall effect stick ve triggerler bla bla, kağıt üstünde çok kaliteli diğerine göre kullananlar da öyle diyor ama TR 'de bir tek Connectgame satıyor onlar da çok sağlam satıcı değiller.
Logitech f710Bazı markalar arasında çok kararsız kaldım. 2 adet satın alacağım. Uzun süre kullanmak istediğim bir gamepad önerisi yaparsanız çok sevinirim. pc için fifa vs oynamak için alacağım
hayır aga sakın almayın boşa para. xbox al geçLogitech f710
hayır aga sakın almayın boşa para. xbox al geç
Hocam iyi gamepad fiyatına göre en iyisi ama Xbox daha iyi.Neyi boş para hocam.4 sene önce sınıf arkadaşımdan 20 TL'ye almıştım hala kullanıyorum