Neler Yeni

15-20 bin arası maks laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
Öğretmen olan akrabam kullanacak oyun falan oynamıyor zaten sadece normal pc işlerini halletse yeter marka olarak dell toshiba sony lenovo olabilir casper asus hp olmasın işlemci ryzen olursa iyi olur uzun süre götürecek ssdli fiyat performans ürün önerbilir misiniz?

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
rog ally al o fıyata aldıgın tum laptoplardan daha ıslevsel

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bide bütce maks o kadar yanlış belirtmişim daha uygun fiyatlı burussanız oda olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac

daha uygun iyisi yok

Lenovo IdeaPad Gaming 3, günlük kullanımın yanı sıra oyun oynamak isteyenler için tasarlanmış bir dizüstü bilgisayar. Şık ve sade bir tasarıma sahip olan bu model, güçlü AMD Ryzen 5 işlemcisiyle hızlı bir performans sunuyor. RTX 2050 ekran kartı sayesinde oyunlarda akıcı bir grafik deneyimi yaşatırken, aynı zamanda ışın izleme gibi modern teknolojileri de destekliyor.

15.6 inç FHD ekranıyla net ve canlı görüntüler sağlarken, 512GB SSD depolama alanı hızlı veri aktarımı ve geniş bir kullanım alanı sunuyor. FreeDOS olarak geldiği için işletim sistemi kullanıcı tarafından yüklenmeli. Hem oyun hem de günlük işler için dengeli bir seçenek olarak öne çıkıyor.

KISACASI HER İŞİNİ GÖRÜR HOCAM

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ömer Doğan

daha uygun iyisi yok

Lenovo IdeaPad Gaming 3, günlük kullanımın yanı sıra oyun oynamak isteyenler için tasarlanmış bir dizüstü bilgisayar. Şık ve sade bir tasarıma sahip olan bu model, güçlü AMD Ryzen 5 işlemcisiyle hızlı bir performans sunuyor. RTX 2050 ekran kartı sayesinde oyunlarda akıcı bir grafik deneyimi yaşatırken, aynı zamanda ışın izleme gibi modern teknolojileri de destekliyor.

15.6 inç FHD ekranıyla net ve canlı görüntüler sağlarken, 512GB SSD depolama alanı hızlı veri aktarımı ve geniş bir kullanım alanı sunuyor. FreeDOS olarak geldiği için işletim sistemi kullanıcı tarafından yüklenmeli. Hem oyun hem de günlük işler için dengeli bir seçenek olarak öne çıkıyor.

KISACASI HER İŞİNİ GÖRÜR HOCAM
Yaav kardeşim oyun oynanmıyacak alınmaz bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğretmen olan akrabam kullanacak oyun falan oynamıyor zaten sadece normal pc işlerini halletse yeter marka olarak dell toshiba sony lenovo olabilir casper asus hp olmasın işlemci ryzen olursa iyi olur uzun süre götürecek ssdli fiyat performans ürün önerbilir misiniz?
https://www.amazon.com.tr/Acer-Trav...VS1EY-001/dp/B0CPJ6W7ZS/?tag=cihaztv-35959-21 (AMD)

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Yaav kardeşim oyun oynanmıyacak alınmaz bu.

https://www.amazon.com.tr/Acer-Trav...VS1EY-001/dp/B0CPJ6W7ZS/?tag=cihaztv-35959-21 (AMD)
dostum sıkıntılımısın konuyu açan arkadaş 20 bin üstü bütçesi yok demiş sen 23K lık pc atıyorsun ayrıca oyun değil ben bilgisayarın tanımınıda yaptım bu bilgisayar günlük iş için zaten oyun bilgisayarı olarakta kullanılabilir sadece seninki gibi performanssız bir cihazda değil her ne kadar sende işlemci iyi görünsede gpu olmadıgı için desteksiz kalır ve günlük kullanımda kötü performans sunar :D

algormat

80+
Hp neden olmasin hocam? Yeni kasalari oldukça iyi eskileri kötü bilgine

Ayrica tavsiyem bu 6 aydir kullaniyorum sarjida uzun gidiyor performansi çok iyi işlemci güzel bi 8gb daha takviye yaparsin ilerleyen zamanda mis. https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüst...3&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
lenovo ideaped lerden birini alacağım sanırım öneriler için sağolun

Nomenstra

80+ Bronze
Top Bottom