He pardon 2.el alacaksınız zannettim bende Corsair'de indirime girmişti alanlar 2.el olarak satıyor o yüzden corsair dedim fakat barracuda'yı açmadan satın
Anladım bu benim için daha kolay oldu. Pek kulaklık kullanmıyorum sadece ayda yılda bir arkadaşlarla discorddan oyun oynarsak muhabbet sadece. Asus strix go ses açısından daha başarılı diyorsanız. Dediğiniz gibi kutuyu hiç açmayalım. Kullananlardan kötü yorumlar gelince soğudum gibi biraz
Anladım bu benim için daha kolay oldu. Pek kulaklık kullanmıyorum sadece ayda yılda bir arkadaşlarla discorddan oyun oynarsak muhabbet sadece. Asus strix go ses açısından daha başarılı diyorsanız. Dediğiniz gibi kutuyu hiç açmayalım. Kullananlardan kötü yorumlar gelince soğudum gibi biraz
Kulaklık kötü bas fazla önce siz bana frekans değerlerini gösteriyorsunuz ama ne ile ölçüldü sürücüler küçük tiz az amaç müzik dinlemekse güzel ama ses kasma olayı farklı ne duyduğunuz önemli ben pahalı ses kartları ile kıydırık lenovo ht seri kulaklık bağladım şarşırtıcı şekilde başarılı creative ses kartı vardı amazondan onu da alıp denedim baya iyi di sürücüler mid olmalı düşük frekansı duymak için. bana göre farklı iyi akşamlar
Bende tune 770 bt var. Ses kalitesi ondan iyi, oyuncu kulaklığı olmasına rağmen. Oyunda henüz denemedim ama kullanıcı yorumlarında iyi ses kastıklarından bahsediyorlardı. 7.1 aktif ettiniz mi? Kabloyla kullanmayı denediniz mi veya thx programı?
Ayrıca mobil uygulamadan ekolayzır ayarlanabiliyormuş. Ve kaydettiği için pc de de aynı ayarlar devam ediyor olmalı.
Arkadaşim ben 2 adet cloud 2 core aldım ses güzel mikrofon kötû Razer aldım onlada çocukların söylediği sesler bas fazla oldugunü o yüzden oyunlarda sıkıntı çıktığını ve ses iyi kasamadiklarini beyan ettiler ben kablo tamir etmekten bıktığım için aldim cloud 2 daha iyi oldugunu söylediler mikrofonlar 2 sinde iyi cloud 2 pedleri çok terletdiginden bahsettiler bana
Arkadaşim ben 2 adet cloud 2 core aldım ses güzel mikrofon kötû Razer aldım onlada çocukların söylediği sesler bas fazla oldugunü o yüzden oyunlarda sıkıntı çıktığını ve ses iyi kasamadiklarini beyan ettiler ben kablo tamir etmekten bıktığım için aldim cloud 2 daha iyi oldugunu söylediler mikrofonlar 2 sinde iyi cloud 2 pedleri çok terletdiginden bahsettiler bana
RAZER tek sorunu kulaklıklar küçük tam kavramıyor cloud 2 core daha iyi kesinlikle onunda mikrofono sıkıntı
çocuklara sattım kızım geri getirdi al sen bunu cloud 2 core ben alayım dedi çok güldüm 2 adet cloud2 core 1 razer barracuda birde corsair var evde cloudlar hepsi gitti razer ilgi yok söysen kimse inanmaz
çocuklara sattım kızım geri getirdi al sen bunu cloud 2 core ben alayım dedi çok güldüm 2 adet cloud2 core 1 razer barracudabirde corsair var evde cloudlar hepsi gitti razer ilgi yok söysen kimse inanmaz
RAZER tek sorunu kulaklıklar küçük tam kavramıyor cloud 2 core daha iyi kesinlikle onunda mikrofono sıkıntı
Şaka mı yapıyorsunuz neresi küçük? Anker Q21'den daha büyük. O bile rahat tam kavrıyor. Bana bol bile geldi razer ama sıkıntı yaratmıyor. Fotoğraf açısından belli olmamış. Hangisiyle daha iyi ses kasılıyorsa o alınmalı bence.
Şaka mı yapıyorsunuz neresi küçük? Anker Q21'den daha büyük. O bile rahat tam kavrıyor. Bana bol bile geldi razer ama sıkıntı yaratmıyor. Fotoğraf açısından belli olmamış. Hangisiyle daha iyi ses kasılıyorsa o alınmalı bence.
sen cloud 2 core razer yanında yavru gibi kalıyor ben denedim alışkın olmadığım için beni de sıktı ben corsair kulanıyorum fakat indirimde olanı kaçırdık ne yazık ki beni de sıktı kulaklık tercih meselesi sesi güzel ama küçük baslar süper ama küçük bana göre küçük kulakta rahat olmalı
Kulaklıklar alışkanlık gerektiriyor. Her kulaklık herkese uymuyor. Ben kafa üstü bluetooth kulaklıklardan sonra razer'la çok rahat edince şaşırdım sadece. Şuan indirimde kulaklık var mı?
Kulaklıklar alışkanlık gerektiriyor. Her kulaklık herkese uymuyor. Ben kafa üstü bluetooth kulaklıklardan sonra razer'la çok rahat edince şaşırdım sadece. Şuan indirimde kulaklık var mı?
Cloud 2 core 2 .indirime ben denk geldim konu açtım ki alamayanlar alsın diye ama herkes uyuyor olunca yine pek yerine gitmedi kısmet şuan 2. el forumuna bakın kulaklık oradan bakabilirsiniz uzun süre indirim olmaz sanmıyorum
bende 5600X oc 4.65ghz var, işlemci tabanlı oyunlarda 11-12 tuştan 1-2si takılıyor, mesela deadlock oynuyorum cpu %60-70 asus rogstrix kablosuz klavyede o kombinasyonları hızlı kullanırsan adadad tuşları takılıyor peşinden kulaklığın ses gidiyor bi 3 sn sonra geri geliyor