❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

trendyol ve vatan bilgisayarda aynı fiyatta her iki satıcı da vatan (trendyol stoğu bitti vatana bakın)

Evet yavaştan kasım indirimleri başlıyor, ilk hafta nabız yoklarlar buda onlardan biri beklediğimden çok iyi fiyata geldi indirim, incelemeleri güzel ama ben kulaklıktan pek anlamıyorum ne kadar iyidir bilmiyorum fiyatının iyi olduğu kesin. Alanlara hayırlı olsun.
İlk defa indirim yakalayıp ürün satın aldım hocam paylaşımınız için teşekkürler 🫡

Aaa evet yenisiymiş yanlış görmüşüm pardon, o zaman bedava bu fiyat çökün.
1730671429894.png

Umarım iptal etmezler, Razer blacksharkv2 kulaklığım var ondan sıkıldım ve artık kulaklık kablosu sandalyeye takılıyor diye bunu aldım, mikrofon kalitesi ona göre nasıl aynı ise üzmez ise sevinirim. Son paramı verdim vallahi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güle güle kullanın hayırlı olsun
Valla ben de hocam yukarı da bir yorum attım yani direk bunu gördüm aldım :D umarım pişman olmamm

Açıkçası kör alış yaptım. Ürünü görünce akakçeye baktım ciddi bir indirim olduğunu fark edince sipariş verdin. Genel olarak yorumun nedir?
Gayet iyi oyunlarda rahat şekilde ses kasabiliyorum ergonomi olarakta süper sadece bazen uyku modunda fazla kalıyor razer synapse uygulaması paralı maalesef

Corsair void elite wireless özelliklerinde sürücü farkı ve db farkı olarak iyi gözüküyor Barracuda X'e göre, sizin fikriniz nedir? Anlıyor gibisiniz.
O özellikleri bilemeyeceğim ama void elite frekans tablosu müzik için baya kötü duruyor.

Müzik özelinde aralarında çok fark var.

Alıntıyı görüntüle
Umarım iptal etmezler, Razer blacksharkv2 kulaklığım var ondan sıkıldım ve artık kulaklık kablosu sandalyeye takılıyor diye bunu aldım, mikrofon kalitesi ona göre nasıl aynı ise üzmez ise sevinirim. Son paramı verdim vallahi.
Trendyolda da satıldı iptal geleceğini sanmıyorum geçen monitördeki gibi yapmazlar herhalde. Güle güle kullanın pişman olunacak bir ürün olmadığını düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle

Valla ben de hocam yukarı da bir yorum attım yani direk bunu gördüm aldım :D umarım pişman olmamm

burada ses kaydı var baya iyyiiii

Trendyolda da satıldı iptal geleceğini sanmıyorum geçen monitördeki gibi yapmazlar herhalde. Güle güle kullanın pişman olunacak bir ürün olmadığını düşünüyorum
1730671578242.png

Umarım blackshark v2 kabloluısundan daha iyidir ya da aynıdır. üzmez inşallah valo fps oyunların da ses kasmak için mikrofonu da iyiyse tadından yenmez.

vatanın razer ürünlerinde sorun yaşadım ama yinede aldım :D asd asd fiyatı çok iyi :) teşkkürler tavsiye için

burada ses kaydı var baya iyyiiii
O zaman çok mutlu olayım hocam. Bilerek mağazadan teslim yaptım yarın ehliyet için sağlık ocağına çıkartmaya gidicem rapor tabi verirlerse, mağaza da orada gidip alırım. :D Teşekkürler konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.

vatanın razer ürünlerinde sorun yaşadım ama yinede aldım :D asd asd fiyatı çok iyi :) teşkkürler tavsiye için
Ne gibi sorun yaşadınız hocam?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,813
Üyeler
175,115
Son üye
legens07