Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lynton.

80+

trendyol ve vatan bilgisayarda aynı fiyatta her iki satıcı da vatan (trendyol stoğu bitti vatana bakın)

Evet yavaştan kasım indirimleri başlıyor, ilk hafta nabız yoklarlar buda onlardan biri beklediğimden çok iyi fiyata geldi indirim, incelemeleri güzel ama ben kulaklıktan pek anlamıyorum ne kadar iyidir bilmiyorum fiyatının iyi olduğu kesin. Alanlara hayırlı olsun.
İlk defa indirim yakalayıp ürün satın aldım hocam paylaşımınız için teşekkürler 🫡

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
Aaa evet yenisiymiş yanlış görmüşüm pardon, o zaman bedava bu fiyat çökün.
1730671429894.png

Umarım iptal etmezler, Razer blacksharkv2 kulaklığım var ondan sıkıldım ve artık kulaklık kablosu sandalyeye takılıyor diye bunu aldım, mikrofon kalitesi ona göre nasıl aynı ise üzmez ise sevinirim. Son paramı verdim vallahi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güle güle kullanın hayırlı olsun
Valla ben de hocam yukarı da bir yorum attım yani direk bunu gördüm aldım :D umarım pişman olmamm

Robius

80+ Bronze
Corsair void elite wireless özelliklerinde sürücü farkı ve db farkı olarak iyi gözüküyor Barracuda X'e göre, sizin fikriniz nedir? Anlıyor gibisiniz.
O özellikleri bilemeyeceğim ama void elite frekans tablosu müzik için baya kötü duruyor.

Müzik özelinde aralarında çok fark var.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
Alıntıyı görüntüle
Umarım iptal etmezler, Razer blacksharkv2 kulaklığım var ondan sıkıldım ve artık kulaklık kablosu sandalyeye takılıyor diye bunu aldım, mikrofon kalitesi ona göre nasıl aynı ise üzmez ise sevinirim. Son paramı verdim vallahi.
Trendyolda da satıldı iptal geleceğini sanmıyorum geçen monitördeki gibi yapmazlar herhalde. Güle güle kullanın pişman olunacak bir ürün olmadığını düşünüyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Furkan Görür
Alıntıyı görüntüle

Valla ben de hocam yukarı da bir yorum attım yani direk bunu gördüm aldım :D umarım pişman olmamm

burada ses kaydı var baya iyyiiii

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Kulaklığım var ama fiyatı ucuz diye yedek alasım var, alınır mı?
İki sene önce forumdan aldığım sectim 1 wirelesslı emekli ediyorum bende sanırım hocam çektim bakalım

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
Trendyolda da satıldı iptal geleceğini sanmıyorum geçen monitördeki gibi yapmazlar herhalde. Güle güle kullanın pişman olunacak bir ürün olmadığını düşünüyorum
1730671578242.png

Umarım blackshark v2 kabloluısundan daha iyidir ya da aynıdır. üzmez inşallah valo fps oyunların da ses kasmak için mikrofonu da iyiyse tadından yenmez.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda

burada ses kaydı var baya iyyiiii
O zaman çok mutlu olayım hocam. Bilerek mağazadan teslim yaptım yarın ehliyet için sağlık ocağına çıkartmaya gidicem rapor tabi verirlerse, mağaza da orada gidip alırım. :D Teşekkürler konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.

vatanın razer ürünlerinde sorun yaşadım ama yinede aldım :D asd asd fiyatı çok iyi :) teşkkürler tavsiye için
Ne gibi sorun yaşadınız hocam?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom