LIONN
80+
Dahası
Kablosuz büyük rahatlık ben olsam geçerdim direkt.Cloud 3'den geçilir mi kablolu
Kablosuz büyük rahatlık ben olsam geçerdim direkt.Cloud 3'den geçilir mi kablolu
İlk defa indirim yakalayıp ürün satın aldım hocam paylaşımınız için teşekkürlerRAZER Barracuda X Wireless Gaming & Mobile Headset PC, Playstation, Switch, IOS & Android 2022 Model Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Barracuda X Wireless Gaming & Mobile Headset PC, Playstation, Switch, IOS & Android 2022 Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
trendyol ve vatan bilgisayarda aynı fiyatta her iki satıcı da vatan (trendyol stoğu bitti vatana bakın)
Evet yavaştan kasım indirimleri başlıyor, ilk hafta nabız yoklarlar buda onlardan biri beklediğimden çok iyi fiyata geldi indirim, incelemeleri güzel ama ben kulaklıktan pek anlamıyorum ne kadar iyidir bilmiyorum fiyatının iyi olduğu kesin. Alanlara hayırlı olsun.
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını, ürün kodu var stok kaydı var.Vatan gardaş beyazzzz gönder
Mağazadan teslim seçtim. Beyaz verirlerse isterim utanmam
güle güle kullanın hayırlı olsunİlk defa indirim yakalayıp ürün satın aldım hocam paylaşımınız için teşekkürler
Aaa evet yenisiymiş yanlış görmüşüm pardon, o zaman bedava bu fiyat çökün.
Valla ben de hocam yukarı da bir yorum attım yani direk bunu gördüm aldım umarım pişman olmammgüle güle kullanın hayırlı olsun
Gayet iyi oyunlarda rahat şekilde ses kasabiliyorum ergonomi olarakta süper sadece bazen uyku modunda fazla kalıyor razer synapse uygulaması paralı maalesefAçıkçası kör alış yaptım. Ürünü görünce akakçeye baktım ciddi bir indirim olduğunu fark edince sipariş verdin. Genel olarak yorumun nedir?
O özellikleri bilemeyeceğim ama void elite frekans tablosu müzik için baya kötü duruyor.Corsair void elite wireless özelliklerinde sürücü farkı ve db farkı olarak iyi gözüküyor Barracuda X'e göre, sizin fikriniz nedir? Anlıyor gibisiniz.
Trendyolda da satıldı iptal geleceğini sanmıyorum geçen monitördeki gibi yapmazlar herhalde. Güle güle kullanın pişman olunacak bir ürün olmadığını düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Umarım iptal etmezler, Razer blacksharkv2 kulaklığım var ondan sıkıldım ve artık kulaklık kablosu sandalyeye takılıyor diye bunu aldım, mikrofon kalitesi ona göre nasıl aynı ise üzmez ise sevinirim. Son paramı verdim vallahi.
Alıntıyı görüntüle
Umarım iptal etmezler, Razer blacksharkv2 kulaklığım var ondan sıkıldım ve artık kulaklık kablosu sandalyeye takılıyor diye bunu aldım, mikrofon kalitesi ona göre nasıl aynı ise üzmez ise sevinirim. Son paramı verdim vallahi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla ben de hocam yukarı da bir yorum attım yani direk bunu gördüm aldım umarım pişman olmamm
İki sene önce forumdan aldığım sectim 1 wirelesslı emekli ediyorum bende sanırım hocam çektim bakalımKulaklığım var ama fiyatı ucuz diye yedek alasım var, alınır mı?
Trendyolda da satıldı iptal geleceğini sanmıyorum geçen monitördeki gibi yapmazlar herhalde. Güle güle kullanın pişman olunacak bir ürün olmadığını düşünüyorum
O zaman çok mutlu olayım hocam. Bilerek mağazadan teslim yaptım yarın ehliyet için sağlık ocağına çıkartmaya gidicem rapor tabi verirlerse, mağaza da orada gidip alırım. Teşekkürler konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.Razer Barracuda X (2022) review
The 2022 Razer Barracuda X improves on the 2021 model with stellar battery life and added Bluetooth connectivity.www.soundguys.com
burada ses kaydı var baya iyyiiii
Ne gibi sorun yaşadınız hocam?vatanın razer ürünlerinde sorun yaşadım ama yinede aldım asd asd fiyatı çok iyi teşkkürler tavsiye için