Corsair elite wirelesstan geçilir mi?Aaa evet yenisiymiş yanlış görmüşüm pardon, o zaman bedava bu fiyat çökün.
Corsair elite wirelesstan geçilir mi?Aaa evet yenisiymiş yanlış görmüşüm pardon, o zaman bedava bu fiyat çökün.
Barracuda çok daha iyidir diye düşünüyorum ama kablosuz kulaklıkları kablolu ile karşılaştırmak doğru mudur emin değilim özellikle mikrofon konusundaŞuan monster pusat lite 7.1 rgb kullanıyorum kablolu bu linkteki ürün mü daha iyi performans bakımından yoksa monster pusat lite 7.1 rgb mı?
Frekans tablosu yalan söylemez hocam grafiğe baktığım an bir kulaklığın nasıl ses vereceğini anlıyorum.Oyuncu kulaklıkları o konuda çok iyi olmuyor. Ama üzeceğini sanmam bu fiyata her türlü akar.
Geçen yıl düşmedi çünkü faiz oranları düşük ve piyasada nakit vardı.geçen sene kasımda 3000e düşse alacaktım düşmemişti bu sene ihtiyacım yok düşüyor
Hocam sizede sorayımFrekans tablosu yalan söylemez hocam grafiğe baktığım an bir kulaklığın nasıl ses vereceğini anlıyorum.
Corsair elite wirelesstan geçilir mi?
Corsair void elite wireless özelliklerinde sürücü farkı ve db farkı olarak iyi gözüküyor Barracuda X'e göre, sizin fikriniz nedir? Anlıyor gibisiniz.Frekans tablosu yalan söylemez hocam grafiğe baktığım an bir kulaklığın nasıl ses vereceğini anlıyorum.
beyaz mı geldi ? linkVatan gardaş beyazzzz gönder
ben de cloud 3 ten geçicem aldım değerCloud 3'den geçilir mi kablolu