fruko.gzz
80+ Silver
2022 modelBu eski sürümü ama gayet iyi fiyat.
2022 modelBu eski sürümü ama gayet iyi fiyat.
2022 model eski değil diye biliyorum, Razer Kaira ile hemen hemen denk diye düşünüyorum belki de daha iyidir barracuda hiç test ettiniz mi?Bu eski sürümü ama gayet iyi fiyat.
Deneyimlemediğim için bilmiyorum ama kaira modelini wireless dongle ile denedim baya sağlam kulaklıktı barracuda nasıldır bilmiyorum ama kulaklık 250 gram baya iyi kafada ağrı yapmaz kulaklıktan detaylı bir şekilde anlıyorum diyemiyorum ama fiyatı çok iyiHocam ses kasma falan nasıl geçen amazondan blackshark v2x aldım leş gibi çıktı bozuktu kulaklık pişman eder mi? Bu kulaklık fps rekabetçi oyunlar için ideal mi program mevcut bende başka modeller kullanırken almıştım ama p3k bi profil ayarı yok hazırda değer mi almaya ses kasımı falan müzik dinleme için ideal denebilir mi?
Bu fiyata daha iyisi yok al geçHocam ses kasma falan nasıl geçen amazondan blackshark v2x aldım leş gibi çıktı bozuktu kulaklık pişman eder mi? Bu kulaklık fps rekabetçi oyunlar için ideal mi program mevcut bende başka modeller kullanırken almıştım ama p3k bi profil ayarı yok hazırda değer mi almaya ses kasımı falan müzik dinleme için ideal denebilir mi?
Hocam ses kasma falan nasıl geçen amazondan blackshark v2x aldım leş gibi çıktı bozuktu kulaklık pişman eder mi? Bu kulaklık fps rekabetçi oyunlar için ideal mi program mevcut bende başka modeller kullanırken almıştım ama p3k bi profil ayarı yok hazırda değer mi almaya ses kasımı falan müzik dinleme için ideal denebilir mi?
ben nerdeyse 3 sene olacak 2021 modeli kullanıyorum çok iyi ürün tavsiye ederim bende yenilerim belki2022 model eski değil diye biliyorum, Razer Kaira ile hemen hemen denk diye düşünüyorum belki de daha iyidir barracuda hiç test ettiniz mi?
Test edenlere aydınlatırsa iyi olur kairayı deneyimleyen var mı?
Kulaklığım var ama fiyatı ucuz diye yedek alasım var, alınır mı?Bu fiyata daha iyisi yok al geç
Bütçeden yana sıkıntı yoksa al. Bu fiyata kolay kolay bulamazsın. Geçen sene bile 2500 civarına zor düşüyorduKulaklığım var ama fiyatı ucuz diye yedek alasım var, alınır mı?
Corsair void elite wirelesstan geçilir mi peki?Bütçeden yana sıkıntı yoksa al. Bu fiyata kolay kolay bulamazsın. Geçen sene bile 2500 civarına zor düşüyordu
Hangisi daha iyi bilmiyorumCorsair void elite wirelesstan geçilir mi peki?