Neler Yeni

PC yi kac ayda bir temizlemeliyim

arweon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Göktuğ Uzun
Kasa pc im var 4 aydir hic temizlemedim ne zaman temizliyim bide nası temizlemeliyim

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Ben keyfi olarak 6 ayda bi termal macun ve içinde ki tozları temizliyorum. O senin odanı ne kadar temizlenle alakalı diyebiliriz mir miktar

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Kasa pc im var 4 aydir hic temizlemedim ne zaman temizliyim bide nası temizlemeliyim
Kasan eğer aşırı toza maruz kalıyorsa 3 ayda bir temizlemekte fayda var. Kasamın önü açık (hava almadığı için) ondan dolayı 2 3 ayda bir temizliyorum. 5 6 ayda bir de termal macun yeniliyorum. Tavsiyem 3-4 ayda bir temizle ve arkadaşın da dediği gibi termal macununu değiştir.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
chade
bilgisayar şu kadar süre geçtikten sonra temizlenir diye bir şey yok. ortam çok pisse her ay temizlemek zorunda da kalabilirsin. ortam çok temizse senede bir temizlesen de yeter. önemli olan termal macun bakımlarının yapılması. o da senede 1 kez yapılması kafi

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Oğuz Tutkun
Ben 3 ayda bir komple temizlik yapıyorum keyfi tabi benimki biraz. 😂 Ekran kartını falan söküyorum komple detay giriyorum uğraşmayı sevdiğim için. Bence 3 ayda bi fanların tozunu al. Macunu yenile. Yumuşak bi diş fırçası yada hava cihazıyla anakartı temizle tamamdır.

Top Bottom