Hocam r5 7600x 7500tlKötü. Kendin toplasan daha fiyat performans yaparsın.
Hocam işlemci tarafinda biraz da üst seviye olsa daha rahat ederim gibi düşündüm aslında r5 7500f yapıp sici soğutucu derdinden de kurtulabilirim ama bakalım hayırlısıHocam bence işlemciyi 7500f ya da 7600 yaparak artan parayı 2x 16 gb ram veya anakartı yükseltmeye harcayabilirsiniz
7500f ile 7600x arasında oyunlarda muazzam bir performans farkı yokHocam r5 7600x 7500tl
4070 super 27000 TL
ANAKARTA 3500 Sayıyorum
Ram 2400TL
SSD 2250 TL
Kasa 3600
Sıvı sogutma 3300 TL
Toplam 50K yapıyor en ucuz seçenekleri aldığım zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işlemci tarafinda biraz da üst seviye olsa daha rahat ederim gibi düşündüm aslında r5 7500f yapıp sici soğutucu derdinden de kurtulabilirim ama bakalım hayırlısı
Hocam gamegarajdan alıcam öncelikle 7600x i kule tipi sogutucuyla kullanmak yeterli olur mu ?olmadık yerlere olmadık harcamalar yapıp fiyat performans endeksinden zuaklaşıyorsunuz
illaki tek tek toplayacam diyelim
aslında 7500f tercih ederim
7500f yanına da x123 duo soğutucu fazlası ile iş görür
hadi 7600x de ısrarcıyım diyelim
sıvı soğutma almak yerine giderim thermalright veya rajintek 1500 tl ye kadar olan kule tipi fanlarından alırım
performans olarak bir eksiğin olmayacak zaten
burdaki kazancımı anakartı b650 yapmakta uğraşırım
veya ssd pci gen3 ise gen4 yaparım
ekran kartına 27 000 demişsiniz msi ventus mu filan seçtiniz bilmiyorum ama daha fiyat performans ürün var 1000-2000 tl aşağıya
7500f ide dusunucem hocamHocam gamegarajdan alıcam öncelikle 7600x i kule tipi sogutucuyla kullanmak yeterli olur mu ?
SSD pci gen 4 Kingston 6000-4000 modeli
Ekran karti msi ventus evet bunun harici diğer kasalarda inno3d ve politik var onlara çok guvenemedigimden almak istemedim ne diyorsunuz güvenilir mi inno3dye palite?
mesela inno 3d ye neden güvenmiyorsunuzHocam gamegarajdan alıcam öncelikle 7600x i kule tipi sogutucuyla kullanmak yeterli olur mu ?
SSD pci gen 4 Kingston 6000-4000 modeli
Ekran karti msi ventus evet bunun harici diğer kasalarda inno3d ve politik var onlara çok guvenemedigimden almak istemedim ne diyorsunuz güvenilir mi inno3dye palite?
Düzenlediğim sistemlermesela inno 3d ye neden güvenmiyorsunuz
şu marka algılarınızdan kurtulun artık
ne sizin seçtiğiniz ürün kötü diyorum
ne de inno 3d bunları kötüler diyorum ama
marka algınızla yaklaşmak zarar veriyor alışverişlerinizde
sistemin ismi görünür bir şekilde ve güncelleştirdiğiniz hali ile atarmısınız görselini
Hocam gördüm bunu da çıkmıyor o kadar yabüthçen çikiyorsa https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/ hiç bir değişilik yamada al geç
Nasıl olacak oKötü. Kendin toplasan daha fiyat performans yaparsın.
haci 240 çikar git bi kule tipi rahat tutuyor https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ gerekteDüzenlediğim sistemler
https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ Inno3dli sistem
Hocam gördüm bunu da çıkmıyor o kadar ya
şu sistemden sadece işlemciyi geri çektimDüzenlediğim sistemler
https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ Inno3dli sistem
Hocam gördüm bunu da çıkmıyor o kadar ya
Hocam bu inno3dli sistemde r5 7600 yaptığınızda soğutmayı zorunlu kılıyor ve bilinmeyen markaların sıvı soğutması falan var diğerleri de aşırı para koyuyor palit versiyonunda bu zorunlu değil r5 7600 yapıp soğutmayı ayriyeten alabilirim yukarıdaki hava soğutucu mesela 1000tl r5 7600 için yeterli olur mu o şekilde 42-43e geliyor 32gb ram ile gen4 ssd b650 anakart ileşu sistemden sadece işlemciyi geri çektim
işlemciyi geri çekince sıvı soğutma da geri çektim
42030 tl tutuyor
sana bahsedeceğim sistemdeki kullanacaım kule tipi fanı dışardan eklediğimi farzedersek 42500 tl civarına geliyor
ben ne yaptım hiç hazır sistem hazırlığına girmeden önce
7500f işlemci
asus b650 soğutması daha iyi anakart
x123 kule tipi
mx4 termal macun
2x8 değil 2x16 gb aynı frekansta ama seninki gibi cl38 değil cl30
başka markanın 4070 super ekran kartı
fiyat performans bir psu kasa ile 46k bandında toplayabiliyorum
tamam sizin sistemi de 7500f ve sıvı soğutmadan kule tipine çektiğimizde 42500 civarına filan geliyor ama
unutmayalım bu sistemde 16 gb ram daha fazla
onun fiyatını geri çekitğimizde hazır sistem ile tek tek toplamak arasında 1000-1500 tl gibi bir fiyat farkı kalıyor ki
yani hazır sisteme pahalı diyemem
ama 1 2 yıldır bizim hazır sistemler tek tek toplamaya göre çok daha uyguna geliyor dediğimiz ve bu beklenti içinde olduğumuz bir fiyatlandırma değil