İyiymiş seninki ben sözde hile kullanmışım ve kalıcı ban yedim 3k lık hesap çöpBeyler valorantta bazen takıma toxicler geliyor bende seçme ekranında altf4 çekiyorum sonra oyuna tekrar girmeye çalışınca bir bakıyorum oyun beni 1 günlük banlamış birkaç kere daha oldu yeni kuralmı bu?
Umurlarındamı sence attım ve geri dönüş yapılmadı neden uğraşsınlarkiEğer sebepsiz yere ban yediysen ticket atıp sorunu çözebilirsin
Neyse senin ban normal bu arada eskiden oyundan sürekli çıktığımda 1 hafta 1 günlük falan ban atıyordu yeni bir kural değil yani her zaman vardıSenin durumunu bilmiyorum ama destek ekibi bana çok yardımcı oluyorlardı
çok fazla bozarsan ona göre atıyor banı ilkinde 2 dklık falan yiyorsun sonra giderek artıyorHocam ama eskiden 10 dk felan atıyordu şimdi direkt oyuna girilmiyor
Git gide artıyor ceza süresi mesela bügun çıktın 1 gün yediysen sonraki günlerdede gene afk kalmaya devam edersen 1 hafta 1 ay diye uzuyorHocam ama eskiden 10 dk felan atıyordu şimdi direkt oyuna girilmiyor
Yok hocam ben direkt oyuna giremiyorum eskiden oyun banı atıyordu şimdi direkt oyunun içine giremiyorumçok fazla bozarsan ona göre atıyor banı ilkinde 2 dklık falan yiyorsun sonra giderek artıyor
Sen baya fazla yapmışsın algoritma senim hareketlerine göre otomatik süreyi yükseltiyor, bi nevi toksic durumuna düşmüşssün.
Ne zaman sıfırlanıyorAlt-f4 çekince cezalar git gide artıyor. Zamanla daha uzun ceza almaya başlıyorsun diye biliyorum ben.