Valorant oyun bozunca banlıyor

Kyuma

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Bütçe
5
Beyler valorantta bazen takıma toxicler geliyor bende seçme ekranında altf4 çekiyorum sonra oyuna tekrar girmeye çalışınca bir bakıyorum oyun beni 1 günlük banlamış birkaç kere daha oldu yeni kuralmı bu?

Beyler valorantta bazen takıma toxicler geliyor bende seçme ekranında altf4 çekiyorum sonra oyuna tekrar girmeye çalışınca bir bakıyorum oyun beni 1 günlük banlamış birkaç kere daha oldu yeni kuralmı bu?
İyiymiş seninki ben sözde hile kullanmışım ve kalıcı ban yedim 3k lık hesap çöp

Neyse senin ban normal bu arada eskiden oyundan sürekli çıktığımda 1 hafta 1 günlük falan ban atıyordu yeni bir kural değil yani her zaman vardı
Hocam ama eskiden 10 dk felan atıyordu şimdi direkt oyuna girilmiyor

Zırt bırt oyun bozuyorsan normal banlanman. Ezelden beri olan kural.

Alt-f4 çekince cezalar git gide artıyor. Zamanla daha uzun ceza almaya başlıyorsun diye biliyorum ben.

Sen baya fazla yapmışsın algoritma senim hareketlerine göre otomatik süreyi yükseltiyor, bi nevi toksic durumuna düşmüşssün.

çok fazla bozarsan ona göre atıyor banı ilkinde 2 dklık falan yiyorsun sonra giderek artıyor
Yok hocam ben direkt oyuna giremiyorum eskiden oyun banı atıyordu şimdi direkt oyunun içine giremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen baya fazla yapmışsın algoritma senim hareketlerine göre otomatik süreyi yükseltiyor, bi nevi toksic durumuna düşmüşssün.
Alt-f4 çekince cezalar git gide artıyor. Zamanla daha uzun ceza almaya başlıyorsun diye biliyorum ben.
Ne zaman sıfırlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,515
Üyeler
186,503
Son üye
sametx
Geri