Hocam zaten monitör dediğimiz şey genel olarak sağlam olmayan kırılgan bişey ben nasıl diye sorarken panelinde sorun varmı ghosting v.b şeyler için sormak istemiştim ama haklı olabilirsiniz monitörün kasası ya da ayakları emanet gibi kalitesiz olursa insanı çileden çıkarabiliyorBen son 3 hafta icinde 3 kere değişik markaların monitorlerini alip iade ettim (lenovo lg ve msi) iclerinde en kalitesiz malzemeye sahip msi. Bu markayı övenler neye dayanarak övüyor anlamadim. Msi monitor almayın bence ayakları falan çok kalitesiz oluyor. Ve şu an msi monitor kullanan biri olarak yazıyorum bunu herkes kendi aldığını övüyor genelde ama gerçekleri yazmak lazım.
va panel oldugu icin tavsiye etmem bu modeli ips modellere bakın.Hocam zaten monitör dediğimiz şey genel olarak sağlam olmayan kırılgan bişey ben nasıl diye sorarken panelinde sorun varmı ghosting v.b şeyler için sormak istemiştim ama haklı olabilirsiniz monitörün kasası ya da ayakları emanet gibi kalitesiz olursa insanı çileden çıkarabiliyor
ne için kullanıcağını bilmiyorum ama öneri istersen kendim de kullandığım dell 280 hz 25 inç monitör ü önere bilirimArkadaşlar MSI G27CQ4 E2 modeli nasıldır?
Genel amacı hikâye tarzı oyunlar sadece rekabetçi oyunlarda valorant roket lig bir de fortnite için kullanacağımne için kullanıcağını bilmiyorum ama öneri istersen kendim de kullandığım dell 280 hz 25 inç monitör ü önere bilirim
dediğim gibi hocam memnunum rdr2 onuyorum valo lol kafi yaniGenel amacı hikâye tarzı oyunlar sadece rekabetçi oyunlarda valorant roket lig bir de fortnite için kullanacağım
Dediğin monitör çok güzel ama ekran kartımdan dolayı 2K çözünürlüğe yönelmeye çalışıyorumKnk elimde Lenovo legion r25i-30 var. Sıfır. Donaım arşivi önerdi diye almıştım. Kutusu açılmamış. 1080p İPS 180hz 0,5ms G-sync 24,5 inch monitör. Ekstra olarak pivot ve dahili hoparlör ü de var . Fiyat 4250