Neler Yeni

6000 TL Monitör Önerisi

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan
sistemi 6k lık bütçe ile upgrade etmeyi mi düşünüyorsunuz
yoksa eski sistemi satıp üstüne 6k para koyup sıfırdan sistem almayı mı

upgrade etmek istiyorsanız
hangi ürünlerinizi nelerle değiştirmek istiyorsunuz

Monitör tavsiyesi gelecektir

zaten 6k nın altında da ürün önersek fiyat performans kalite önerecez

bazen en pahalısı en iyisi olmayabiliyor malesef :)
Rtx 2060 var r5 1400 (upgrade) 16 gb dual channel ram (upgrade) ssd vs vs yeterince var işlemci ram uplasam benim oynayacağım oyunlara yeter işlemci r5 5600 düşünüyorum oyunlar daha rahat oynansın diye ileriye dönük monitör önerirsen cok mutlı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus tuf vg249q3a alınır mı arkadaşlar 5000 tl ye buldum

Yada benim yazdığım yerine bu daha mı iyi olur

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Rtx 2060 var r5 1400 (upgrade) 16 gb dual channel ram (upgrade) ssd vs vs yeterince var işlemci ram uplasam benim oynayacağım oyunlara yeter işlemci r5 5600 düşünüyorum oyunlar daha rahat oynansın diye ileriye dönük monitör önerirsen cok mutlı olurum

hocam valla asus alacağıma dell alırım hem dell, hem asus hem msi kullanıyorum sıralama yapmam gerekirse dell msi asus derim. Asusu yan ekran olarak kullanıyorum

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan
hocam valla asus alacağıma dell alırım hem dell, hem asus hem msi kullanıyorum sıralama yapmam gerekirse dell msi asus derim. Asusu yan ekran olarak kullanıyorum
Hocam playstation da almayı düşünüyorum bu inç playstation için yeterli mi 7 8 k yı da zorlayabilirim çok iyi bir seçenek bulursam hz yüksekliği de pc de rahat oyun oynamamı sağlar hem

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Görkem

MSI G244PF E2 modeline bakabilirsiniz hocam

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan
Bu fiyatta 4k zor
Peki hocam siz hangisini tercih edersiniz son attığınız 2 k bana yeterli mi pc ve ps4 için kullanacağım 7 k fiyat bu 2 k monitör için iyi gibi gözüküyor

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Peki hocam siz hangisini tercih edersiniz son attığınız 2 k bana yeterli mi pc ve ps4 için kullanacağım 7 k fiyat bu 2 k monitör için iyi gibi gözüküyor
yeterli olur hocam

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Hocam bunu buldum nasıl https://www.vatanbilgisayar.com/del...l-hd-ips-free-sync-g-sync-gaming-monitor.html 1080p ama 280hz olması gözüme çarptı hız aşırtmalı diye yazıyor ama uzun süre oyunda hz sıkıntı cıkarır mı birde hocam sizin onerdiğiniz 2k nın curved hali var mı playstationda curved daha iyi durur gibi geliyor 8 k ya kadar çıktık hocam 😂 önerini bekliyorum
sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum 700 daha ekleyip https://www.hepsiburada.com/msi-31-...ng-monitor-p-HBCV000047PCD8?magaza=Techburada alınabilir aktif olarak kullanıyorum ve memnunum

Top Bottom