Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
O ışık şarj göstergesiydi galiba, zararı yoksa dursun bence onun için driver indirilmez, indirilse bile kapanıyor mu ben bilmiyorum.
Ses tekerine basılı tutunca değişiyordu modu galiba onu driversız hallettim ben.
Tamam ses tekerine basılı tuttuk, oldu. Cansın, ne bilem o ışık yanıp sönüyor sürekli dikkatimi dağıttı :D

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Tamam ses tekerine basılı tuttuk, oldu. Cansın, ne bilem o ışık yanıp sönüyor sürekli dikkatimi dağıttı :D
Siyah klavyeyse siyah bant, beyaz klavye ise kağıt+şeffaf bant diyecem de abarmtaya gerek yok çok rahattsız ediyorsa indirin gitsin hocam ne diyim :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Valla şu esc'nin yanındaki ışığı kapatmak için bakınıyordum, bir de sağ yukardaki bende renkleri değiştiriyor, sesi değiştirmesini nasıl ayarlayabiliyorum? indirmeyeyim mi yoksa :D Şuan sıkıntısız çalışıyor.
Hocam uygulamaya gerek yok ben kapattım ama yanlışlıkla oldu yani nasıl oluyor bilmiyorum🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk rgb modu nasıl değişiyor
-FN+Enter'ın üstündeki tuş⬇️

Animasyonu değistiriyor

-FN+TAB⬇️

Işığın rengini değiştiriyor

Diğerleri⬇️
FN+⬆️= Işığın parlaklığını Artırır
FN+⬇️= Işığın Parlaklığını Azaltır
FN+➡️= Animasyonun Hızını Arttırır
FN+⬅️= Animasyonun Hızını Yavaşlatır
FN+B = Şarjı gösteriyor
FN+Q= Android modu
FN+W= Windows Modu
FN+E= Mac Modu

Son düzenleme:

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Hocam uygulamaya gerek yok ben kapattım ama yanlışlıkla oldu yani nasıl oluyor bilmiyorum🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

-FN+Enter'ın üstündeki tuş⬇️

Animasyonu değistiriyor

-FN+TAB⬇️

Işığın rengini değiştiriyor
sağ ol

CrIz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
can
Tahmini ne zaman gelir?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    31.8 KB · Hit: 46
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Vurucu
İki tane almıştım biri beyaz biri siyah. Beyazı bugün dağıtıma gelmiş evde yokum diye gidip kargodan alacağım 18.00 gibi. Bakalım 600 sayfalık konudaki övgünün hakkını verecek mi? Versiyon mevzusu vardı onunla ilgili bakmam gereken bir şey var mı?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
İki tane almıştım biri beyaz biri siyah. Beyazı bugün dağıtıma gelmiş evde yokum diye gidip kargodan alacağım 18.00 gibi. Bakalım 600 sayfalık konudaki övgünün hakkını verecek mi? Versiyon mevzusu vardı onunla ilgili bakmam gereken bir şey var mı?
Hocam Forumdaki övgünün hakkını bilmeme Ama Fiyatın Hakkını 10X veriyor.
bu fiyata 2.el razer Mebran klavye anca gelir🤣

Klavye'nin Avrupa fiyatı 50-70 Euro yani endişem omasın 700TL'ye bedava sayılır ki bazıları 400TL'ye falan aldı vergi dahil yani bedava

Bence tek ekşisi Boyutu Biraz daha büyük olabilirdi eli küçük tombul olanlar yada kızlar için uygun ama ortalama 17-18cm el için küçük geliyor yani
W / A / S / D tuşlarına yine basılabiliyor ama o tuşları kullanırken Z/X/C gibi tuşlara basması zor oluyor

yowaiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bumshakalaka sjaka
switchleri cok yumusak bazen istemeden space basiyorum bas parmagim ustundeyken. Tus oynadigi an etkinlesiyor switchler, bu benim canimi sktigi icin daha agir switch siparis vermistim, gumrukte 7 gundur bekliyor switchler wqoekaokgdsagiasjgsdig delirticek bu gumruk beni.

Top Bottom