Neler Yeni

Boy kompleksi ve takıntısi

ardiye35

80+
Ayniymisiz sen kendini kısa hissediyonmu ben biraz kısa hissediyorum genelde
173-174 sün demi sende ben gün ölçerdim boyumu bu öğle sağlık ocağında 174 çıktı geçen 173 bazen 172 değişiyor evet hissediyom ama kıyafete göre değişiyo psiklojik dar kıyafetse iyi hissediyom bide kaslıysan tamam obez olunca sıkıntı.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
173-174 sün demi sende ben gün ölçerdim boyumu bu öğle sağlık ocağında 174 çıktı geçen 173 bazen 172 değişiyor evet hissediyom ama kıyafete göre değişiyo psiklojik dar kıyafetse iyi hissediyom bide kaslıysan tamam obez olunca sıkıntı.
Valla ben bir sene önce 174 ciktiydim şimdi 173 çıktı nasıl oldu anlamadım biraz eğik yürüyorum ondan galiba ben de her gün boyumu olcuyordum bir ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben bir sene önce 174 ciktiydim şimdi 173 çıktı nasıl oldu anlamadım biraz eğik yürüyorum ondan galiba ben de her gün boyumu olcuyordum bir ara
Aslinda dik dursak biraz omurgayi diklestirswk çok da kısa değiliz bence 175 sayılırız yani 175-180 arasi zaten ortalama boy bizim yasitlarimizda

ardiye35

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslinda dik dursak biraz omurgayi diklestirswk çok da kısa değiliz bence 175 sayılırız yani 175-180 arasi zaten ortalama boy bizim yasitlarimizda
ben ağırlık kaldırdığım ve vücuta yük bindirdiğm için 1-2 cm oynuyor kalkınca daha uzunuz bide obezsen sıkıntı kilo kaç benim bir tık faz yağlıyım ama bodybuilding yapıyom ilerde diyete gircem ztn beslenme salık şuan

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
ben ağırlık kaldırdığım ve vücuta yük bindirdiğm için 1-2 cm oynuyor kalkınca daha uzunuz bide obezsen sıkıntı kilo kaç benim bir tık faz yağlıyım ama bodybuilding yapıyom ilerde diyete gircem ztn beslenme salık şuan
Kilom 70 falan gibi kilolu değilim bu arada eğer ismindeki 35 izmirde yaşadığın anlamına geliyorsa orada kısa hissetmen çok normal orada ortalama 182 falan zaten

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bu sorular burada pek sevilmiyor biliyorum ama bu durum benim için ciddi bir sorun haline geldi.Resmi olarak yaşımın 18 olmasına 2 ay var ve boyum 173-174.Surekli disaridaki yaşıtım olan erkeklerle boyunu kiyasliyorum,dışarıdaki yanında kız arkadaşı olan insanların boyuyla kendi boyumu kiyasliyorum .Bu takıntım yüzünden hiçbir kıza yurumedim bile.Aslinda bunlar işin önemsiz kısmı daha kötü olan kısmıysa bu takintim yuzunden yeteri kadar ders calisamamaya başladım çünkü aklımda surekli boyum var.Bu durumu nasıl alabilirim?
Hocam Cidden buna mı takılıyorsu uz benim boyum 1.70 ben şahsen çok takmıyorum he 1.78 olmak istemez mıydım isterdim Ama psikolojimi de bozmuyorum yani tek zoruma giden şey belki kardeşlerimin 1.80 olmasıdır😅

Ayrıca Kız muhabbetine gelince Japonya'da gidip 1.60-1.65 boyunda Anime kızı ile evlenmek varken Kim napsın boy takıntılı ,Egoist ,doyumsuz,anlayışsız Türk kızlarını (dünyada ki kızların çoğu böyle zaten ama TR'de yaşadığımız ve TR'de bu konuyu çok daha büyüttükleri ve Oranın çok ama çok daha fazla Olmasının'dam dolayı kız değilde TR kızı dedim)

• Beğen
Reaksiyonlar: memz
Top Bottom