Neler Yeni

Boy kompleksi ve takıntısi

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Şöyle söyleyeyim boy işinin büyük çoğunluğu genetikdedir ama sende elinden geleni yapmaya çalış boy uzatmak için spor yap bol bol protein al uykunu düzenli al zaten 20 yaşına kadar da uzama şansın var. bende 18 yaşındayım bazen takılıyorum boyuma ki o kadar kısa değilim boyum 1.82-1.83 falan ama spor yapmanın sağlıklı beslenmenin ve düzenli uykunun sana hicbir zararı olmaz faydası olmayacaksa bile önümüzdeki 2 yılını bu düzenle sürdürmeye calıs ben bu şekilde yapıyorum boyuna faydası olmazsa bile sağlıklı bir hayatın olur zararı olmaz. Boyun uzamazsa bile yapabilecegin birsey yok üzülünce ya da kafaya takınca boyun uzamıyor sonuçta kendini yıpra
Bence senin kafaya takmana gerek yok zatenyasitlarimizin boy ortalamasi 177-178 ortalama ustusun yani.Bence uzun boylu bile sayılırsın.

Son düzenleme:

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bence senin kafaya takmana gerek yok zatenyasitlarimizin boy ortalamasi 177-178 ortalama ustusun yani.Bence uzun boylu bile sayılırsın.
Yok kısa olduğumu düşünmüyorum hocam zaten ama bazen takılıyorum 2-3cm daha uzun olsam güzel olabilir aslında diye

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Yok kısa olduğumu düşünmüyorum hocam zaten ama bazen takılıyorum 2-3cm daha uzun olsam güzel olabilir aslında diye
Yani herkes ister daha uzun olmak ama senin boyun yeterli bence gayet 175 -176 dan sonrası falan kısa sayılmaz 181 182 den sonrası da uzun sayilir bence

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Yani herkes ister daha uzun olmak ama senin boyun yeterli bence gayet 175 -176 dan sonrası falan kısa sayılmaz 181 182 den sonrası da uzun sayilir bence
Öyledir hocam zaten de size şunu söyleyeyim ben 18yaşındayım boyum rahat 2-3cm daha uzadı bu dönemde ki uzar mı hala bilmiyorum yinede sizde deneyin olmasa da cok takılmayın degistirebileceginiz baska seylere odaklanın

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Bunu ne yaparsam yapayım asamiyorum aklımda sürekli olarak uzun boylularin hayatta yasadigi avantajlar var ya boy uzatma ameliyati olacagim(param olsa hemen olurum ama biriktirmek lazim) ya da antidepresan icecegim

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Bunu ne yaparsam yapayım asamiyorum aklımda sürekli olarak uzun boylularin hayatta yasadigi avantajlar var ya boy uzatma ameliyati olacagim(param olsa hemen olurum ama biriktirmek lazim) ya da antidepresan icecegim
Yani çözüm olarak bu iki seçeneği görmen çok saçma. Kendini başka yönlerden geliştirmek varken antideprasan alıp durumu dünyanın sonuymuş gibi nitelendirmek gereksiz. Ayırca boy uzatma ameliyatının da tavsiye edilmediğini biliyorum. Bunları düşünmek yerine bir dövüş sporu öğrenmek ve ya vücut geliştirme yapmak özgüvenini tamamıyla yerine getirir. Ne antidepresana gerek kalır ne başka bir şeye.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Yani çözüm olarak bu iki seçeneği görmen çok saçma. Kendini başka yönlerden geliştirmek varken antideprasan alıp durumu dünyanın sonuymuş gibi nitelendirmek gereksiz. Ayırca boy uzatma ameliyatının da tavsiye edilmediğini biliyorum. Bunları düşünmek yerine bir dövüş sporu öğrenmek ve ya vücut geliştirme yapmak özgüvenini tamamıyla yerine getirir. Ne antidepresana gerek kalır ne başka bir şeye.
Vucut geliştirme yapsam mini pekkaya benzerim diye yapmıyorum boy uzatma ameliyati tabiiki tavsiye edilmiyor ama bunu beynimin icinden cikaramayacagimi biliyorum bu yüzden de ya boy uzatma ameliyati ya da antipdepresan diye düşündüm.Dunyanin sonu olacak kadar kısa değilim ama yine de can sıkıcı bir durum

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Vucut geliştirme yapsam mini pekkaya benzerim diye yapmıyorum boy uzatma ameliyati tabiiki tavsiye edilmiyor ama bunu beynimin icinden cikaramayacagimi biliyorum bu yüzden de ya boy uzatma ameliyati ya da antipdepresan diye düşündüm.Dunyanin sonu olacak kadar kısa değilim ama yine de can sıkıcı bir durum
Yani anca bu kadar atabilirsin kral. 1.74 boy ile vücut geliştirme yapan bir adam nasıl kötü görünsün? Tam o sporu yapabilmeyi uygun boydasın ne mini pekkası? Bu gün herhangi bir spor salonuna git hocaların boyu hep 1.70-1.75 civarı. Çünkü kısa boyda kas daha dolu görünür. Kasın bağlandığı tendon daha kısa olduğundan hoş bir görüntü elde edersin. Sakın saçma düşüncelere girme doğru düzgün sporunu yap. Ondan sonra bak nası dipçik gibi oluyosun.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
ibrahim demir
kardeş boyuna değil parana bakıyorlar;)

Top Bottom