Neler Yeni

Boy kompleksi ve takıntısi

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
ne yapalım peki ?
hayatını mı karartacaksın boyun yüzünden?
Bakan bakar bakmayan bakmaz bunu kabullenin boyunuz uzun olsa ve bakmasalar gene ne diyeceksiniz peki?
Hep böyle yaparsanız bir yol alamazsınız siz de o %50-%60 bakmayan kişilere bakın
Boyumun büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yinede 176 177 falan olsa daha iyiydi o zaman tam ortalama olurdu gerçi dışarıda herkes sallıyor boyunu mesela bana da 76 77 falan diyorlar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Boyumun büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yinede 176 177 falan olsa daha iyiydi o zaman tam ortalama olurdu gerçi dışarıda herkes sallıyor boyunu mesela bana da 76 77 falan diyorlar
e değil aga keşkelerle gemi yürütseydik dünyayı ben 3-4 defa dolaşırdım.
Bununla yaşamayı öğren derim

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
e değil aga keşkelerle gemi yürütseydik dünyayı ben 3-4 defa dolaşırdım.
Bununla yaşamayı öğren derim
Arada sirada aklıma takılması dışında çok bir sorunum yok zaten

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Donald
süt iç geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Ya güzel Kardeşim neden kendinizi tek bir şeye şartlayıp, hayat sadece onlardan ibaretmiş gibi kendinizi yıpratıyorsunuz? Daha yaşın genç, spor yap iyi beslen önce kendine iyi bak bi. Daha sonra şu karı kız triplerini falan da bir geçin. Sen 2m boyunda da olsan kimse gelip sana ' Offff şu boya bak hemen sevgili olmalıyız!' demeyecek. 'Kim ne der?' algısından bir çıkın artık. Sürekli denk geliyorum böyle genç yaşta ya kilosuna takan, ya bir kızdan ayrıldı diye kendini yerden yere vuran, ya da böyle boy vs. takılanlara. Yapmayın güzel kardeşlerim benim. Daha önünüzde nice seneler var. Sizi seven olduğunuz gibi sevsin. Sizi, siz olduğunuz için sevsin. Kimse için değişmeyin. Kendi bakış açını da değiştir. Kendine yatırım yap. Söyleyeceklerim bu kadar. Kendine cici bak.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Görkem çetinkaya
Bu sorular burada pek sevilmiyor biliyorum ama bu durum benim için ciddi bir sorun haline geldi.Resmi olarak yaşımın 18 olmasına 2 ay var ve boyum 173-174.Surekli disaridaki yaşıtım olan erkeklerle boyunu kiyasliyorum,dışarıdaki yanında kız arkadaşı olan insanların boyuyla kendi boyumu kiyasliyorum .Bu takıntım yüzünden hiçbir kıza yurumedim bile.Aslinda bunlar işin önemsiz kısmı daha kötü olan kısmıysa bu takintim yuzunden yeteri kadar ders calisamamaya başladım çünkü aklımda surekli boyum var.Bu durumu nasıl alabilirim?
Zamanla gecet dostum takma boyle seyleri. Degistiremeyecegin seyler icin uzulme. Olan sana olur.

3.George

80+ Bronze
Bu sorular burada pek sevilmiyor biliyorum ama bu durum benim için ciddi bir sorun haline geldi.Resmi olarak yaşımın 18 olmasına 2 ay var ve boyum 173-174.Surekli disaridaki yaşıtım olan erkeklerle boyunu kiyasliyorum,dışarıdaki yanında kız arkadaşı olan insanların boyuyla kendi boyumu kiyasliyorum .Bu takıntım yüzünden hiçbir kıza yurumedim bile.Aslinda bunlar işin önemsiz kısmı daha kötü olan kısmıysa bu takintim yuzunden yeteri kadar ders calisamamaya başladım çünkü aklımda surekli boyum var.Bu durumu nasıl alabilirim?
Hocam bence boyun gayet ideal. Türkiye ortalaması da bu civarda kendini üzmeni gerektirecek bir durum yok. Benim bildiğim 21 yaşına kadar az çok biraz uzuyorsun. Ondan çokta dert etme 176-77 olursun ki bu da kısa değil. İdeal boy işte.

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
boşver bro kendimi bildim bileli süt ürünlerini devamlı tüketirim, 8 senedir basketbol oynuyorum boyum 170 elinden gelmeyen bişey takma kafana ondan

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
boşver bro kendimi bildim bileli süt ürünlerini devamlı tüketirim, 8 senedir basketbol oynuyorum boyum 170 elinden gelmeyen bişey takma kafana ondan
Valla benim ailede iyi aslında babam 180 annem 165 falan ama ben de kendimi bildim bileli hiç uzun boylu olmadim erken ergenlik desem öyle olunca bir ara çok uzun oluyorrmussun hic öyle birseyde yaşamadım dediğin doğru ne kadar kafayı takarsak takalım boy uzamiyor zaten

Shix2x

80+ Bronze
Valla benim ailede iyi aslında babam 180 annem 165 falan ama ben de kendimi bildim bileli hiç uzun boylu olmadim erken ergenlik desem öyle olunca bir ara çok uzun oluyorrmussun hic öyle birseyde yaşamadım dediğin doğru ne kadar kafayı takarsak takalım boy uzamiyor zaten
Surekli konuyu mu yukseltiyorsun, yoksa ben mi dejavu yasiyorum?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Farklı görüşler gelsin diye yükseltiyorum bunu yapmamda bir engel yok diye biliyorum
Şöyle söyleyeyim boy işinin büyük çoğunluğu genetikdedir ama sende elinden geleni yapmaya çalış boy uzatmak için spor yap bol bol protein al uykunu düzenli al zaten 20 yaşına kadar da uzama şansın var. bende 18 yaşındayım bazen takılıyorum boyuma ki o kadar kısa değilim boyum 1.82-1.83 falan ama spor yapmanın sağlıklı beslenmenin ve düzenli uykunun sana hicbir zararı olmaz faydası olmayacaksa bile önümüzdeki 2 yılını bu düzenle sürdürmeye calıs ben bu şekilde yapıyorum boyuna faydası olmazsa bile sağlıklı bir hayatın olur zararı olmaz. Boyun uzamazsa bile yapabilecegin birsey yok üzülünce ya da kafaya takınca boyun uzamıyor sonuçta kendini yıpratma

Top Bottom