Neler Yeni

Boy kompleksi ve takıntısi

Rulep

80+ Gold
randevu almana gerek yok her gün hastaneyi dolaş bakalım kaç gün dayanabileceksin

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
randevu almana gerek yok her gün hastaneyi dolaş bakalım kaç gün dayanabileceksin
Ben kimsenin derdini kucumsemedimki sadece kendi sıkıntımı anlattim yoksa hayatta bunun başka insanların dertlerinin yanında çok ufak kaldığının farkindayim

aakif

80+ Bronze
Boyları ve tipleri yuzunden asla kızlara ulaşamayacağı düşünenlere deniyor.
tipe eyvallah deriz dert edinebilirsin geliştirmek isteyebilirsin de boyun 150 160 değil ki kanka 175 adamsın cüceymiş triplerine sokmuşsun kendini incel mincel delilerini takip ederek

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
tipe eyvallah deriz dert edinebilirsin geliştirmek isteyebilirsin de boyun 150 160 değil ki kanka 175 adamsın cüceymiş triplerine sokmuşsun kendini incel mincel delilerini takip ederek
Aslında önceden fikir edinmek için bakiyordum onlara da bağımlılık oldu sonra onlara bakmak sonra da takıntı yapmaya başladım tip olarak da kendimi ortalama buluyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bu sorular burada pek sevilmiyor biliyorum ama bu durum benim için ciddi bir sorun haline geldi.Resmi olarak yaşımın 18 olmasına 2 ay var ve boyum 173-174.Surekli disaridaki yaşıtım olan erkeklerle boyunu kiyasliyorum,dışarıdaki yanında kız arkadaşı olan insanların boyuyla kendi boyumu kiyasliyorum .Bu takıntım yüzünden hiçbir kıza yurumedim bile.Aslinda bunlar işin önemsiz kısmı daha kötü olan kısmıysa bu takintim yuzunden yeteri kadar ders calisamamaya başladım çünkü aklımda surekli boyum var.Bu durumu nasıl alabilirim?
Bende 1.75im ama keşke senin gibi boyuma üzülebilseydim

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Boyut önemli değildir. Bana bak. Beni boyumla mı yargılıyorsun? Hmm? Hmm. Yargılamamalısın. Benim müttefiğim Güç ve bu çok güçlü. Yaşam yaratıyor, büyütüyor. Enerjisi etrafımızı sarıyor ve bizi bağlıyor. Akıllı varlıklarız biz, et parçası değil. Etrafındaki Güç'ü hissetmelisin; burada, aramızda, ağaçta, taşta, her yerde, evet. Kara ve gemi arasında bile.

Shix2x

80+ Bronze
Hocam boyunun avantajini kullan fitness'a falan başla. Uzun boylulara göre avantajlı oluyorsunuz.

.RBO.

80+ Silver
Hocam boyunun avantajini kullan fitness'a falan başla. Uzun boylulara göre avantajlı oluyorsunuz.
Hayır olmuyor fitnes vücut gelistirmede en başarılı boy aralığı 180-185 civarıdır mr.olimpialar genelde bu boy aralığındadır 212 hariç onlar 160-170 civarı

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
anonim
yaş 18 boy 168 keşke 175 olsam yeterli

Shix2x

80+ Bronze
Hayır olmuyor fitnes vücut gelistirmede en başarılı boy aralığı 180-185 civarıdır mr.olimpialar genelde bu boy aralığındadır 212 hariç onlar 160-170 civarı
Ne demek olmuyor? Adam 1.75, 190 birine göre çok rahat kütle koyar.

.RBO.

80+ Silver
Ne demek olmuyor? Adam 1.75, 190 birine göre çok rahat kütle koyar.
Hayır kütle koyar derken neyi kastediyorsun kas kazanım genetikleri eşitse kg basına aynı alırlar toplamda uzun olan daha fazla kas alır kas hücresi ve lifi daha fazla olduğu icin

Shix2x

80+ Bronze
Hayır kütle koyar derken neyi kastediyorsun kas kazanım genetikleri eşitse kg basına aynı alırlar toplamda uzun olan daha fazla kas alır kas hücresi ve lifi daha fazla olduğu icin
Hocam daha dolu gozukur anlaminda dedim. 170 birisi 2 yilda guzel gozukurken 195 birisi 4 yilda falan ayni seviyeye geliyor.

Top Bottom