Neler Yeni

Boy kompleksi ve takıntısi

aakif

80+ Bronze
Hocam boyunun avantajini kullan fitness'a falan başla. Uzun boylulara göre avantajlı oluyorsunuz.
Çocuk boyunu abartı kafaya takmış spordan önce kendini düzeltip boy kompleksi saçmalığını unutması önce beyninde kendine değer vermesi lazım yoksa sporla boyu uzamayacak bu saçmalığı aşması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de takip ediyorum dediği inceller 2 genç kızı öldüren p*çin irtibatta olduğu kişilermiş bence bu konuyu açan çocuk da sağlıklı bir psikolojide değil

Shix2x

80+ Bronze
Çocuk boyunu abartı kafaya takmış spordan önce kendini düzeltip boy kompleksi saçmalığını unutması önce beyninde kendine değer vermesi lazım yoksa sporla boyu uzamayacak bu saçmalığı aşması lazım
Hocam boy avantajini kullanarak spor yapip, boyunun faydasini gorsun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu sorular burada pek sevilmiyor biliyorum ama bu durum benim için ciddi bir sorun haline geldi.Resmi olarak yaşımın 18 olmasına 2 ay var ve boyum 173-174.Surekli disaridaki yaşıtım olan erkeklerle boyunu kiyasliyorum,dışarıdaki yanında kız arkadaşı olan insanların boyuyla kendi boyumu kiyasliyorum .Bu takıntım yüzünden hiçbir kıza yurumedim bile.Aslinda bunlar işin önemsiz kısmı daha kötü olan kısmıysa bu takintim yuzunden yeteri kadar ders calisamamaya başladım çünkü aklımda surekli boyum var.Bu durumu nasıl alabilirim?
1.83 boyum var ve daha boydan dolayı bir artı veya eksa almadım dostum kimse boyuna bakmayacak bakanlar varsa konuşmayacaksın olacak bitecek büyütmeyin bunu kısa değilsiniz ortalama bir boyunuz var.
Ayrıca boyunuz hayatınızı etkilemeyecek çok fazla.
Kıyas iyi değil ben de çok fazla yaparım farklı konularda tek işe yarıyor o adam kıyasladığın konuda farkı açarken sen halen farka odaklı kalıyorsun kapatamıyorsun.
Biraz boşlayın gitsin zaten bir seviyenin üstü insanlarla takılıyorsanız boyunuz umurlarında olmazlar he bir iki kişi dalga geçer onlar da mesele değil ama boy düşündüğünüz kadar iyi veya kötü bir şey değil ve siz idealsiniz.
1.70 ve 1.90 arası bence ideal boylar.
Ayrıca emin ol 1.80 olsan gene daha uzun insanlar var bitmez bu ki fazla uzun boy iyi de değil
ayrıca kızlara yürümek için daha çok becerin olması gerekiyor ben de bir kıza yürümedim dostum o işler öyle gitse benim sayısız kız arkadaşım olması lazım ama öyle değil malesef.

Shix2x

80+ Bronze
1.83 boyum var ve daha boydan dolayı bir artı veya eksa almadım dostum kimse boyuna bakmayacak bakanlar varsa konuşmayacaksın olacak bitecek büyütmeyin bunu kısa değilsiniz ortalama bir boyunuz var.
Kıyas iyi değil ben de çok fazla yaparım farklı konularda tek işe yarıyor o adam kıyasladığın konuda farkı açarken sen halen farka odaklı kalıyorsun kapatamıyorsun.
Biraz boşlayın gitsin zaten bir seviyenin üstü insanlarla takılıyorsanız boyunuz umurlarında olmazlar he bir iki kişi dalga geçer onlar da mesele değil ama boy düşündüğünüz kadar iyi veya kötü bir şey değil ve siz idealsiniz.
Ayrıca emin ol 1.80 olsan gene daha uzun insanlar var bitmez bu ki fazla uzun boy iyi de değil
ayrıca kızlara yürümek için daha çok becerin olması gerekiyor ben de bir kıza yürümedim dostum o işler öyle gitse benim sayısız kız arkadaşım olması lazım ama öyle değil malesef.
1.95 olarak katiliyorum.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh

Bir de takip ediyorum dediği inceller 2 genç kızı öldüren p*çin irtibatta olduğu kişilermiş bence bu konuyu açan çocuk da sağlıklı bir psikolojide değil
İncel değilim çünkü benle konuşmaya çalışan bir kızla konuşmadım ayrıca 2 genç kızı öldüren herif de incel değil çünkü incel mesela sürekli kizlar tarafından reddedilen birine denir ama dediğinizde haklısınız inceller genelde cidden sıkıntılı psikolojide insanlar oluyor.

Dedikleriniz doğru fakat yapılan araştırmalara göre kızların %40-50 bizi boyumuzdan dolayı direkt olarak eliyor.Bu da büyük bir oran

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Boyun kısa değil. Türkiye ortalamasının düzeyinde. O konuda için rahat olsun. He bir de şunu unutma boy takıntısı olan kızların boyu 1.58 falan.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Boyun kısa değil. Türkiye ortalamasının düzeyinde. O konuda için rahat olsun. He bir de şunu unutma boy takıntısı olan kızların boyu 1.58 falan.
Aslında mantıken düşünürsek tam tersi olması lazım yani kısa-orta boylu kızların kisa -orta erkeklerle cikmasi gerekirken onlar daha uzun boylu erkeklerle çıkıyor uzun boylu kızlarda daha orta boylu erkeklerle çıkıyor.

aakif

80+ Bronze
Aslında mantıken düşünürsek tam tersi olması lazım yani kısa-orta boylu kızların kisa -orta erkeklerle cikmasi gerekirken onlar daha uzun boylu erkeklerle çıkıyor uzun boylu kızlarda daha orta boylu erkeklerle çıkıyor.
ben 1.88im kız arkadaşım 1.76

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
ben 1.88im kız arkadaşım 1.76
Normalde olması gereken bu fakat sokakta bakınca genellikle 160 kızların yanındaki erkekler 170 kızların yanındakilerden uzun oluyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet dışarıdan bakınca da komik duruyor. Oğlan 1.90 kız 1.50 düdük gibi kalıyor 😂

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İncel değilim çünkü benle konuşmaya çalışan bir kızla konuşmadım ayrıca 2 genç kızı öldüren herif de incel değil çünkü incel mesela sürekli kizlar tarafından reddedilen birine denir ama dediğinizde haklısınız inceller genelde cidden sıkıntılı psikolojide insanlar oluyor.

Dedikleriniz doğru fakat yapılan araştırmalara göre kızların %40-50 bizi boyumuzdan dolayı direkt olarak eliyor.Bu da büyük bir oran
iyi de boyun kısa değil dostum onu anlamıyorsun
ayrıca o zaman git %50-%60 bakmayanlarla takıl bu oran böyle diye oturu hayatımızı mı karartalım şimdi?
Ben uzunum tipim de açıkçası ortalama veya bir tık orta üstü ama konuştuğum yok .
Bunlara sahip olunca kızlar gelmeyecek onu anla yani boydan kazanıyorsan başka şeylerden kaybediyorsun biraz akışına bırak bulursun sen de elbet o dızolar bile buluyorsa

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şimdi benim yasimdakilerin boy ortalamasi 177-178 falan olduğu için bir tık kısa sayılabilir bence
ne yapalım peki ?
hayatını mı karartacaksın boyun yüzünden?
Bakan bakar bakmayan bakmaz bunu kabullenin boyunuz uzun olsa ve bakmasalar gene ne diyeceksiniz peki?
Hep böyle yaparsanız bir yol alamazsınız siz de o %50-%60 bakmayan kişilere bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,472
Üyeler
160,851
Son üye
hasansquad
Top Bottom