Bu sorular burada pek sevilmiyor biliyorum ama bu durum benim için ciddi bir sorun haline geldi.Resmi olarak yaşımın 18 olmasına 2 ay var ve boyum 173-174.Surekli disaridaki yaşıtım olan erkeklerle boyunu kiyasliyorum,dışarıdaki yanında kız arkadaşı olan insanların boyuyla kendi boyumu kiyasliyorum .Bu takıntım yüzünden hiçbir kıza yurumedim bile.Aslinda bunlar işin önemsiz kısmı daha kötü olan kısmıysa bu takintim yuzunden yeteri kadar ders calisamamaya başladım çünkü aklımda surekli boyum var.Bu durumu nasıl alabilirim?
1.83 boyum var ve daha boydan dolayı bir artı veya eksa almadım dostum kimse boyuna bakmayacak bakanlar varsa konuşmayacaksın olacak bitecek büyütmeyin bunu kısa değilsiniz ortalama bir boyunuz var.
Ayrıca boyunuz hayatınızı etkilemeyecek çok fazla.
Kıyas iyi değil ben de çok fazla yaparım farklı konularda tek işe yarıyor o adam kıyasladığın konuda farkı açarken sen halen farka odaklı kalıyorsun kapatamıyorsun.
Biraz boşlayın gitsin zaten bir seviyenin üstü insanlarla takılıyorsanız boyunuz umurlarında olmazlar he bir iki kişi dalga geçer onlar da mesele değil ama boy düşündüğünüz kadar iyi veya kötü bir şey değil ve siz idealsiniz.
1.70 ve 1.90 arası bence ideal boylar.
Ayrıca emin ol 1.80 olsan gene daha uzun insanlar var bitmez bu ki fazla uzun boy iyi de değil
ayrıca kızlara yürümek için daha çok becerin olması gerekiyor ben de bir kıza yürümedim dostum o işler öyle gitse benim sayısız kız arkadaşım olması lazım ama öyle değil malesef.