fiyatı 35 bin olursa evet daha iyi fakat şuan o cihaz 42 bin üzerinde olması lazım o yüzden 4060 laptoplar içinde 35k ya asus tufun bir rakibi yok.7840hs wuxga acerler daha iyi değil mi
fiyatı 35 bin olursa evet daha iyi fakat şuan o cihaz 42 bin üzerinde olması lazım o yüzden 4060 laptoplar içinde 35k ya asus tufun bir rakibi yok.7840hs wuxga acerler daha iyi değil mi
hocam siz alana kadar stok bittiEyvallah hocam, burdan sorayım bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi? Kaç saat gidiyor pili normal kullanımda ona göre hemen alayım stok bitmeden. Web işlerinde 4 saat fln alır mıyım acaba?
2dk önce gördüm mesajı az önce sayfayı yeniledim stok bitti tek tek mi stok yapıyorlar bunlarhocam siz alana kadar stok bitti
soruna gelirsekte web işleri ile uğraşıcaksan bu laptop sana göre değil dahili grafiğe sahip bir işlemci sana şart gibi. 3 saat civarı götürür ama yine de diye tahmin ediyorumEyvallah hocam, burdan sorayım bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi? Kaç saat gidiyor pili normal kullanımda ona göre hemen alayım stok bitmeden. Web işlerinde 4 saat fln alır mıyım acaba?
Hem oyun hem web işleri olacağı için dahili ekran kartına sahip işlemcili olsa daha iyi olur ama bulamadım düzgün öyle bir şeysoruna gelirsekte web işleri ile uğraşıcaksan bu laptop sana göre değil dahili grafiğe sahip bir işlemci sana şart gibi.
şansa denk geliyor öylesine gireyim dedim stok vardı ama size tavsiyem lenovo loq r7 8845hs rtx 4050 li laptop olur2dk önce gördüm mesajı az önce sayfayı yeniledim stok bitti tek tek mi stok yapıyorlar bunlar
ya da bütçe 40-42k ya çıkarsa loq un r7 8845hs 4060 lısı stoğa girebilir ama girmeme ihtimali de varşansa denk geliyor öylesine gireyim dedim stok vardı ama size tavsiyem lenovo loq r7 8845hs rtx 4050 li laptop olur
O fiyata 4050 az değil mi? 40-42de zorlar beni. Bi ara 4050 tuflar vardı iyi gidiyormuş pili kart limitimden dolayı alamamıştım bi daha da stoğa girmedi o. Önümüzdeki indirimlerde bir şeyler gelir umarım baya bekledim almak içinşansa denk geliyor öylesine gireyim dedim stok vardı ama size tavsiyem lenovo loq r7 8845hs rtx 4050 li laptop olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da bütçe 40-42k ya çıkarsa loq un r7 8845hs 4060 lısı stoğa girebilir ama girmeme ihtimali de var
4050 az ama 4060 olup kötü bir işlemci olmasından iyidirO fiyata 4050 az değil mi? 40-42de zorlar beni. Bi ara 4050 tuflar vardı iyi gidiyormuş pili kart limitimden dolayı alamamıştım bi daha da stoğa girmedi o. Önümüzdeki indirimlerde bir şeyler gelir umarım baya bekledim almak için