Neler Yeni

GeForce now ile güzel performans

Monk jade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
Huawei d14 12. Nesil İ5 1240P laptop kullanıyorum. Daha önce diablo 4 oynamayı denemiştim gerçekten berbattı ama artık hearthstone oynuyorum denedim ve çok güzel ve akıcı bir performans aldım. 60hz monitör. Oyunu PC ye indirip normal de denedim ama donmalar takılmalar oldu. Şuan haftalık premium deneme paketi aldım.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus
Kablolu bağlantı ile test et wifi sorun çıkarır fps değerini 30 yap daha akıcı bir oyun Deneyimi alırsın

DogancanYr

80+ Bronze
Ayarlardan performans değerlerini aç ve hangi ekran kartı verdiğine bir bak.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet sunal
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar
Boosteroid daha iyi
Boosteroidde takılmalar yaşıyorum ben genelde. 50mbit/20 ping alıyorum. Desteğe yazdım haftasonu yoğunluktan dolayı olabilirmiş gerçi ben haftaçi de takılmalar yaşıyorum. Bu arada ilerde Türkiye için de sunucu açacağız diye yazdılar destekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet yeni pakette rtx4080 veriyor artık nvidia işin farkına vardı artık. eskiden 1060 la oyun oynattırıyorlardı

yeni paket geldi aylık 480tl ye
Baya iyi olmuş. Ben halihazırda ultimate kullanıyorum 6 aylık almıştım yarı fiyatına. Sofya sunucusuna bağlanıyor 14-15ms alıyorum İstanbul'dan. Daha fazla oyun desteği olsa tadından yenmez.

Şunu da eklemek lazım. Avrupa'daki Geforce Now'da 2025 Ocak'tan itibaren yeni gelen güncellemeyle birlikte aylık kullanım sınırı getirilecek. Bu sınır 100 saat olacak. Şu an Gameplus'ta böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak çok oyun oynayan birisiyseniz aklınızda bulunsun. Ben şahsen her gün GFN girsem de 100 saat kadar oynamıyorum bir ay içerisinde.

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Boosteroidde takılmalar yaşıyorum ben genelde. 50mbit/20 ping alıyorum. Desteğe yazdım haftasonu yoğunluktan dolayı olabilirmiş gerçi ben haftaçi de takılmalar yaşıyorum. Bu arada ilerde Türkiye için de sunucu açacağız diye yazdılar destekten.

Baya iyi olmuş. Ben halihazırda ultimate kullanıyorum 6 aylık almıştım yarı fiyatına. Sofya sunucusuna bağlanıyor 14-15ms alıyorum İstanbul'dan. Daha fazla oyun desteği olsa tadından yenmez.

Şunu da eklemek lazım. Avrupa'daki Geforce Now'da 2025 Ocak'tan itibaren yeni gelen güncellemeyle birlikte aylık kullanım sınırı getirilecek. Bu sınır 100 saat olacak. Şu an Gameplus'ta böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak çok oyun oynayan birisiyseniz aklınızda bulunsun. Ben şahsen her gün GFN girsem de 100 saat kadar oynamıyorum bir ay içerisinde.
Fiber kullanıyorum sorun yaşamıyorum ayrıca türkçe dil desteği var da şuan tam hazır değil

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boosteroid 2021 de beni ne mağdur etmişti ya , cyberpunk için almıştım ertesi günü kütüphaneden kaldırmışlardı-teknik sorun vs var diye- ve 1 ay eklememişlerdi param boşa gitmişti :) sonra geforce now aldım öyle bitirdim ekran kartı olayına bakmamıştım o zaman rahat ultra da oynamıştım öyle hatırlıyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Ssd ye geri döndü mü gfc

Top Bottom