Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad (799,00 ₺) 🔥🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan
Eski model hala satışta tamam 3. Dünya ülkesi olarak görüyorsa o kadarda değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan
ben çok fazla gamepad ile takılan birisi değilim bi spiderman bir de resident evil serisini oynayacağım sizce 2.5 adam akıllı xbox gen9 mu alayım yoksa bu 700tl lik gamepad mi siz olsanız napardınız

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ömer Kurşun
Çok güzel gamepad eski olmasına aldanmayın garantiside muazzam aynı koldan 2 tane var biri 3 senelik sorun çıkarmadı digeride 6 aylıktı hemen bozuldu garantiye verdim yaptılar çok memnunum

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
S
Hocam bence bunun yerine Temu'da vergisiyle beraber daha ucuza gelen gamepad'ler var daha iyi en azından Daha şık görünüyolar bu gamepad bana 2000 yılından önce çıkmış ps1 koluymuş gibi geliyor

Sanki gamepad değilde sahte oyuncak mış hissiyatı veriyor yani sırf Logitech diye alınmaz bence kesinlikle
Hocam kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Ne kadar eski olsa da bir tarafta Logitech diğer tarafta anonim çin malı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Ne kadar eski olsa da bir tarafta Logitech diğer tarafta anonim çin malı
Hocam cidden şu çin malı muhabetti kaadysaa muhabbet azdır. Ya her Çin malı olan ürün çöp mü oluyor hocam o zaman şu markaların hepsi kötü ve kalitesiz mi?⬇️

Lenovo/DeepCool/Colorful/Huwai
/Ajazz/Xiaomi/DJİ/BYD

O zaman senin mantığınla bu markaların hepsi kalitesiz mi bunlar Çinli ürünler +bide çinli olmayan ama Çin'de üretilen onlarca popüler marka var mesela Kingston/iPhone/Dell/Razer/Nike/
/Logitech/Dyson/Go Pro/Canon/
/PlayStation vs. Bir ton ürün var bunların bir kısmı Tamamen veya çoğunluğu çinde üretilirken bazılarıda aksesuarlarını bazı parcalarını üretir mesela Sony PlayStation değil ama aksesuarlarını çinde üretiyor. He ben Çinde hiç kötü ürün yok demiyorum zaten var ama sırf çin malı diye kötülemek saçma sonuçta her ülkede kaliteli ve kalitesiz ürünler var

Çin malının ucuz olmasının asıl sebebi kalitesiz olması değil nüfustan dolayı İşçi ve malzemelerin çok ucuz olması ve bazı artı etkenler vs.

+ senin dediğin mantıkla Aula ve AJazz ürünlerini alanlar enayi hepsi çakma kalitesiz mallar aldı yani senin dediğin bu mantığa geliyor çünkü o fiyata Logitech Membran kalvye almak yerine Aula F75 aldık tüh ve hepimiz enayi'yiz ya membran Logitech varken Aula F75 ne ya🤣🤣😂😂

PNSHER

80+ Bronze
Trigger tuşları çabuk dağılıyor ve aşırı sert. Çok bir şey beklememek lazım.

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
umut
ben çok fazla gamepad ile takılan birisi değilim bi spiderman bir de resident evil serisini oynayacağım sizce 2.5 adam akıllı xbox gen9 mu alayım yoksa bu 700tl lik gamepad mi siz olsanız napardınız
3 kat fark var bence Logitech işinizi görecektir. Senelerce F310'la Fifa, 2k, F1 oynadım hiç sorun yaşamadım.

Bu kolun tek sıkıntısı tasarımı çok rahatsız edici, konforsuz. Xbox, Ds5'le falan oynadığınızda anlıyorsunuz farkı yoksa ben de anlamadım senelerce. F310 sol analogu patladı artık dayanamadı o yüzden çakma Çin DS4 kollarından birine geçtim ama pek kullanma fırsatım olmadı. Güven vermiyor ama onlar da 1 seneyi çıkarır mı sanmam sıkı oynuyor olsam. Sağlam Aliexpress, Temu'dan vs. uzun kullanımda üzmeyen kol önerisi olan varsa çok seviniriz.

Edit: Fiyat artmış galiba.

Top Bottom