Neler Yeni

Gördüğünüz en saçma rüya neydi

Dolar

80+ Silver
Günde 10 saat God of War oynadığım zamanlar bir kere rüyamda kratos olmuştum

EsdeathSama

80+ Bronze
Kendi doğumumu saatine kadar görmüştüm ve işin garibi doğum saatimi bilmiyorum uyandığımda aileme sormuştum ve saat doğruydu

s3fiknn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kenan Şefik TOPAL
rüyamda aşırı mutluydum bi kız beni seviyordu öpüyordu sarılıyordu uyandığımda o boşluk vardır o iste
yaşadım. ama arkadaşımdı ve o kadar gerçekçiydi ki gerçekten öyle bir kız var sandım. ahh ah

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
hoşlandığım kişiyle arabadayken (emin değilim ama sanırım renault megane 3) ışıklarda durunca araba kendini geri vitese alıyodu ışık tekrar yeşil yanıp gaza bastığımda ise geri geri giderken bi rampadan ucuyoduk beraber aslında buda o biyerden düşme rüyalarına benzer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşluk. Hatırlamıyorum. Yazan herkes muhtemelen kafadan vs atıyor, kimse gördüğü rüyayı hatırlayamaz, beyin direkt siliyor bunu. Belli bir kısmını hatırlayabiliyorsun.
belli bir kısmı yetiyor zaten hocam olayı bağlamak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 10 saat God of War oynadığım zamanlar bir kere rüyamda kratos olmuştum
bende yazın 1 günde hellblade bitirmistim gece senuayla finaldeki bossun çatışmasını gördüm ama yarıda kaldı
:(

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
hazarcoban
gördüğünüz en saçma rüya neydi benimki şu
Ben hangar gibi bir yerde oturuyordum yanımda f16c block 52 vardı sonra maskeli bir adam gelip spas 12nin elektroşok versiyonuyla bana ateş ediyodu ve o anda boyum 163den 100'e düşüyordu sonra uyandım
Rüyamda dedemlerin gecekondu binasındaydık.Bi anda yağmur yağıyordu ve evin duvarına bir şey çarmış yerle bir olmuştu.Yıkıntıların arasından aşırı güzel bir kız çıkmıştı hızlıca yanına gidip ona seni seviyorum dedim.Bunun bir rüya olduğunu biliyorum fakat seni asla unutmayacağım diyip öpmüştüm.Yıl 2014

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,552
İsim
Taha yücel
Geçen gün gördüm rüyamda şakasız ama bir sürü futbolcu varı liverpol barca formalı yüzlerini tam hatırlayamıyorum kramponlu formalı halde bi tek eden hazardı hatırlıyorum king kong gibi bir maymunu yakalamya çalışıyoduk

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
İsim
Ömür
küçükken dozer kovalamıştı beni rüyamda

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
miraç
Ben hangar gibi bir yerde oturuyordum yanımda f16c block 52 vardı sonra maskeli bir adam gelip spas 12nin elektroşok versiyonuyla bana ateş ediyodu ve o anda boyum 163den 100'e düşüyordu sonra uyandım
kendi bedenimi arkadaşlarımın yanında gördüm ama ben sanki başka bedenden kendimi izliyor gibiydim hatta gibi değil direk öyleydi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
sanırım sevidiğim kız beni sevdiğini söylüyordu. Bu kadar saçma bir rüya olamaz.
aynısını yaşadım sarıldık falan sonra maalesef uyandım o rüyada bi 15 sene falan yaşayabilirdim

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
bir kızı öpüyor dum

Top Bottom