yaşadım. ama arkadaşımdı ve o kadar gerçekçiydi ki gerçekten öyle bir kız var sandım. ahh ahrüyamda aşırı mutluydum bi kız beni seviyordu öpüyordu sarılıyordu uyandığımda o boşluk vardır o iste
belli bir kısmı yetiyor zaten hocam olayı bağlamak içinBoşluk. Hatırlamıyorum. Yazan herkes muhtemelen kafadan vs atıyor, kimse gördüğü rüyayı hatırlayamaz, beyin direkt siliyor bunu. Belli bir kısmını hatırlayabiliyorsun.
bende yazın 1 günde hellblade bitirmistim gece senuayla finaldeki bossun çatışmasını gördüm ama yarıda kaldıGünde 10 saat God of War oynadığım zamanlar bir kere rüyamda kratos olmuştum
Rüyamda dedemlerin gecekondu binasındaydık.Bi anda yağmur yağıyordu ve evin duvarına bir şey çarmış yerle bir olmuştu.Yıkıntıların arasından aşırı güzel bir kız çıkmıştı hızlıca yanına gidip ona seni seviyorum dedim.Bunun bir rüya olduğunu biliyorum fakat seni asla unutmayacağım diyip öpmüştüm.Yıl 2014gördüğünüz en saçma rüya neydi benimki şu
Ben hangar gibi bir yerde oturuyordum yanımda f16c block 52 vardı sonra maskeli bir adam gelip spas 12nin elektroşok versiyonuyla bana ateş ediyodu ve o anda boyum 163den 100'e düşüyordu sonra uyandım
Fenerbahçe şampiyon olmuştu , bunu kutlamak için john ile mia yı getirmişlerdi . mia nın yeni gözlüğü büyük patlamalar görmüştü vay be (!)galatasaray şampiyon oluyordu. zaten anca rüyada olur
kendi bedenimi arkadaşlarımın yanında gördüm ama ben sanki başka bedenden kendimi izliyor gibiydim hatta gibi değil direk öyleydigördüğünüz en saçma rüya neydi benimki şu
Ben hangar gibi bir yerde oturuyordum yanımda f16c block 52 vardı sonra maskeli bir adam gelip spas 12nin elektroşok versiyonuyla bana ateş ediyodu ve o anda boyum 163den 100'e düşüyordu sonra uyandım
aynısını yaşadım sarıldık falan sonra maalesef uyandım o rüyada bi 15 sene falan yaşayabilirdimsanırım sevidiğim kız beni sevdiğini söylüyordu. Bu kadar saçma bir rüya olamaz.
bir kızı öpüyor dumgördüğünüz en saçma rüya neydi benimki şu