Neler Yeni

Yardım Güç kaynağım bozuldu bilgisayarım açılmıyor

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
Merhaba arkadaşlar olayı kısaca anlatmam gerekirse bundan 2 gün önceye kadar hiçbirsorun yoktu sonra evde kısa zamanlı bir elektrik kesintisi yaşantı ve bu kesintiden sonra bilgisayarımı birdaha açamadım kasanın düğmesine nekadar bassamda lakin hiçbirşekildr tepki yok ne fan çalışıyor ne ekran geliyor. 1 gün boyunca umutsuzca bekleyişin ardından acaba sorun güç kaynağındamı düşüncesiyle evdeki abimin bilgisayarının güç kaynağı ile değiştirerek açmayı denedim ve gerçektende işe yaradı cihaz acıldı. Ama tabii ki o güç kaynağını kullanamam çünkü abim kullanıyor dolayısıyla şuanda birşekilde elimdeki güç kaynağını kullanılabilir hale getirmem lazım maalesef ekonomik durumumda yeterince iyi değil dolayısıyla bir harcamada yapamam yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum sevgili dostlarım.

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Hocam psu şakaya gelmez. Yeterli bilgiye sahip değilseniz işin uzmanına götürün.

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Geçmiş olsun durumunuza üzüldüm :( Psu şakaya gelmez garantisi varsa yollayın garantisi yoksa o psu ile çalıştırmaya çalışmayın 1 gün bekleyip hala açılmadı diyorsunuz psu ölmüş maalesef yapacak bir şey yok yeni psu almanız gerekmekte ne yazıkki... İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız 400w psu rahat yeterli olur.

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun durumunuza üzüldüm :( Psu şakaya gelmez garantisi varsa yollayın garantisi yoksa o psu ile çalıştırmaya çalışmayın 1 gün bekleyip hala açılmadı diyorsunuz psu ölmüş maalesef yapacak bir şey yok yeni psu almanız gerekmekte ne yazıkki... İmzanızdaki sistem kullanıyorsanız 400w psu rahat yeterli olur.
Teşekkürler🙏

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Bulunduğunuz bölgeye bağlı elektrik dağıtım şirketine başvurarak tazminat talebinde bulunabilirsiniz. Onarım faturası yada yetkili servis arıza tespit formunu ibraz etmeniz gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,750
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom