bazen bilgisayar kendi kendine kapanıyor daha doğrusu ekranlar gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor sizce termal ped ile macun değiştirilmeli mi değiştirilmemeli miyimHotspot 100 derece normal. GPU sıcaklığı da 85 derecenin altında olursa normaldir.
Yapabilirsen değiştirmen iyi olur ama sıcaklık dediğin şeyi yaptırmaz. Sıcaklık bilgisayarı yeniden başlat yapar. İşlemci sıcaklığını da kontrol et.bazen bilgisayar kendi kendine kapanıyor daha doğrusu ekranlar gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor sizce termal ped ile macun değiştirilmeli mi değiştirilmemeli miyim
Tamamdır hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın komple kasa temizliği ile işlemciyle ekran kartın macunlarını sürüp termal pedleri değiştireceğim fark olursa buraya atarım Furmark tanYapabilirsen değiştirmen iyi olur ama sıcaklık dediğin şeyi yaptırmaz. Sıcaklık bilgisayarı yeniden başlat yapar. İşlemci sıcaklığını da kontrol et.
Haklısınız birazda benim üşengeçliğimNvidia için değil. Bakım vakti gelmiş geçiyor.
Şuan ki kasayı değiştirmeyi düşünüyorum 2-3 ay daha idare edip götürse benim için yeterli daha doğrusu bu kasayı satıp üzerine ekleme yapıp almayı düşünüyorum ama bu kasanın ederini tam olarak bilmiyorumekran kartını değiştirmeyi düşünüyorsan bakıma gerek yok bence direkt değiştirip satarsın
sen şahsen bakımı yapılmamış su sıcaklıkta bir akrtı alırmısın ? satıcaksa b,le bakımını yapıp satmalıekran kartını değiştirmeyi düşünüyorsan bakıma gerek yok bence direkt değiştirip satarsın