Neler Yeni

GPU Hotspot 100 derece normalmi

Sezaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezar
Selamlar 4.5-5 yıllık ekran kartım 1660ti bu derecelerde bu derece normal mi
adsdaadsasdasasd.PNG

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Seyfullah
Pek normal durmuyo kartına hiç bakım yaptın mı

Sezaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hotspot 100 derece normal. GPU sıcaklığı da 85 derecenin altında olursa normaldir.
bazen bilgisayar kendi kendine kapanıyor daha doğrusu ekranlar gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor sizce termal ped ile macun değiştirilmeli mi değiştirilmemeli miyim

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,297
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
bazen bilgisayar kendi kendine kapanıyor daha doğrusu ekranlar gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor sizce termal ped ile macun değiştirilmeli mi değiştirilmemeli miyim
Yapabilirsen değiştirmen iyi olur ama sıcaklık dediğin şeyi yaptırmaz. Sıcaklık bilgisayarı yeniden başlat yapar. İşlemci sıcaklığını da kontrol et.

Sezaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapabilirsen değiştirmen iyi olur ama sıcaklık dediğin şeyi yaptırmaz. Sıcaklık bilgisayarı yeniden başlat yapar. İşlemci sıcaklığını da kontrol et.
Tamamdır hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın komple kasa temizliği ile işlemciyle ekran kartın macunlarını sürüp termal pedleri değiştireceğim fark olursa buraya atarım Furmark tan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Nvidia için değil. Bakım vakti gelmiş geçiyor.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Mert ash
ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorsan bakıma gerek yok bence direkt değiştirip satarsın

Sezaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezar
ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorsan bakıma gerek yok bence direkt değiştirip satarsın
Şuan ki kasayı değiştirmeyi düşünüyorum 2-3 ay daha idare edip götürse benim için yeterli daha doğrusu bu kasayı satıp üzerine ekleme yapıp almayı düşünüyorum ama bu kasanın ederini tam olarak bilmiyorum

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Joga Bonito
1660 super ekran kartım vardı hiç bakım yapmamıştım. son zamanlarda drop falan giriyordu pubg de. sıcaklığına da dikkat etmiyordum. Bi baktım 85 dereceleri geçiyor. Açtım kartı artic mx4 ü bi sürdüm şimdi 65-68 derece yi geçmiyor. Çok farketti.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
sen şahsen bakımı yapılmamış su sıcaklıkta bir akrtı alırmısın ? satıcaksa b,le bakımını yapıp satmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,382
Üyeler
160,841
Son üye
cnr003
Top Bottom