Çözüldü✓ GPU Hotspot 100 derece normalmi

Sezaar

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar 4.5-5 yıllık ekran kartım 1660ti bu derecelerde bu derece normal mi
adsdaadsasdasasd.PNG

Pek normal durmuyo kartına hiç bakım yaptın mı

Hotspot 100 derece normal. GPU sıcaklığı da 85 derecenin altında olursa normaldir.

Hotspot 100 derece normal. GPU sıcaklığı da 85 derecenin altında olursa normaldir.
bazen bilgisayar kendi kendine kapanıyor daha doğrusu ekranlar gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor sizce termal ped ile macun değiştirilmeli mi değiştirilmemeli miyim

bazen bilgisayar kendi kendine kapanıyor daha doğrusu ekranlar gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor sizce termal ped ile macun değiştirilmeli mi değiştirilmemeli miyim
Yapabilirsen değiştirmen iyi olur ama sıcaklık dediğin şeyi yaptırmaz. Sıcaklık bilgisayarı yeniden başlat yapar. İşlemci sıcaklığını da kontrol et.

Yapabilirsen değiştirmen iyi olur ama sıcaklık dediğin şeyi yaptırmaz. Sıcaklık bilgisayarı yeniden başlat yapar. İşlemci sıcaklığını da kontrol et.
Tamamdır hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın komple kasa temizliği ile işlemciyle ekran kartın macunlarını sürüp termal pedleri değiştireceğim fark olursa buraya atarım Furmark tan

Nvidia için değil. Bakım vakti gelmiş geçiyor.

ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorsan bakıma gerek yok bence direkt değiştirip satarsın

ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorsan bakıma gerek yok bence direkt değiştirip satarsın
Şuan ki kasayı değiştirmeyi düşünüyorum 2-3 ay daha idare edip götürse benim için yeterli daha doğrusu bu kasayı satıp üzerine ekleme yapıp almayı düşünüyorum ama bu kasanın ederini tam olarak bilmiyorum

1660 super ekran kartım vardı hiç bakım yapmamıştım. son zamanlarda drop falan giriyordu pubg de. sıcaklığına da dikkat etmiyordum. Bi baktım 85 dereceleri geçiyor. Açtım kartı artic mx4 ü bi sürdüm şimdi 65-68 derece yi geçmiyor. Çok farketti.

sen şahsen bakımı yapılmamış su sıcaklıkta bir akrtı alırmısın ? satıcaksa b,le bakımını yapıp satmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri