Udemy ile belirli bir seviyeye gelebilirsinyazılım öğrenebilmek için ne yapmam lazım kursa gitmek istiyorum ama hiç bir bilgim yok yazılımla alakalı kendim biraz öğrenip mi gitmeliyim yoksa her şeyi kursdamı öğrenebilirim bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum teşekkürler.
kaç yaşındasınyazılım öğrenebilmek için ne yapmam lazım kursa gitmek istiyorum ama hiç bir bilgim yok yazılımla alakalı kendim biraz öğrenip mi gitmeliyim yoksa her şeyi kursdamı öğrenebilirim bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum teşekkürler.
sonuç olarak kurs sana yazılımı öğretmek için olan bir yer gittiğinde bilende olucak hayatında bilgisayara dokunmayanda ama kaç kişi bilip bilmesede hoca temelden başlar diye düşünüyorum yazılımında ingilizce gibi birçok türü var her dil başka bir kategoride avantajlıdır html css ile site yazarken c c++ c# ile program veya fiziksel bir cihaz için kod yazarsın önce hangi alanda ne yapmak istediğine karar vermelisinyazılım öğrenebilmek için ne yapmam lazım kursa gitmek istiyorum ama hiç bir bilgim yok yazılımla alakalı kendim biraz öğrenip mi gitmeliyim yoksa her şeyi kursdamı öğrenebilirim bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum teşekkürler.
15kaç yaşındasın
mesela kral oyun tasarlamak olabilir ama sadece oyun tasarlamayı nekadar sürede öğrenebilirimsonuç olarak kurs sana yazılımı öğretmek için olan bir yer gittiğinde bilende olucak hayatında bilgisayara dokunmayanda ama kaç kişi bilip bilmesede hoca temelden başlar diye düşünüyorum yazılımında ingilizce gibi birçok türü var her dil başka bir kategoride avantajlıdır html css ile site yazarken c c++ c# ile program veya fiziksel bir cihaz için kod yazarsın önce hangi alanda ne yapmak istediğine karar vermelisin
oyun tasarlamak için bilgisayarının sistemi yetiyorsa unity veya unreal engine indirebilirsin ama sadece kod öğrenmek yetmez programıda öğrenmek gerek youtubede eğitim veren birçok kanal var uygulamayı öğrenmeklede bitmiyor oyun içine kullancak dökümanlar için blender da bilmen veya bilen bi arkadaşın olması gerekiyor ama hazır dökümanlar var onlarıda internette belirli siteler aracılığıyla bulup kullanabilirsin 15 yaşındasın tahminimce lise 1 falan olman gerek geçebiliyorsan meslek lisesine bilişim bölümüne geç enazından temel atmış olursun15
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela kral oyun tasarlamak olabilir ama sadece oyun tasarlamayı nekadar sürede öğrenebilirim
okuması gerek evt ama kendi bişiler öğrenip çıraklık veya meslek lisesi gibi bir yoldan gidersen üni zorunlu değil bence bu 2 sini yaparsa diyorumYazılımcı diye bir meslek yok. Yazılım mühendisliği var. Bilgisayar mühendisliği var. Bunları kursa katılarak öğrenemezsin. Video izleyerek te öğrenemezsin. Meslek olarak düşünüyorsan, mühendislik okumalısın.
Öylesine kendin öğreneceğin de hiç bir işe yaramaz.
Programlamada çıraklık yok. Programlama bilgi ile yapılan bir meslek.okuması gerek evt ama kendi bişiler öğrenip çıraklık veya meslek lisesi gibi bir yoldan gidersen üni zorunlu değil bence bu 2 sini yaparsa diyorum
benim çalıştığım şirkette üniversite okuyandan fazla maaş alan meslek lisesi mezunu vardı çıraklık olmaya bilir ama meslek lisesi için dediklerim geçerliProgramlamada çıraklık yok. Programlama bilgi ile yapılan bir meslek.
Arkdaş çok programlı lisede proglamlama bölümünü kastediyor sanırsam, en azından ben öyle anladımProgramlamada çıraklık yok. Programlama bilgi ile yapılan bir meslek.
Meslek tecrübesi önemli. Meslek liselerini küçümsememeli.benim çalıştığım şirkette üniversite okuyandan fazla maaş alan meslek lisesi mezunu vardı çıraklık olmaya bilir ama meslek lisesi için dediklerim geçerli