Neler Yeni

Nasıl yazılımcı olabilirim ?

babapro31

80+
yazılım öğrenebilmek için ne yapmam lazım kursa gitmek istiyorum ama hiç bir bilgim yok yazılımla alakalı kendim biraz öğrenip mi gitmeliyim yoksa her şeyi kursdamı öğrenebilirim bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum teşekkürler.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
yazılım öğrenebilmek için ne yapmam lazım kursa gitmek istiyorum ama hiç bir bilgim yok yazılımla alakalı kendim biraz öğrenip mi gitmeliyim yoksa her şeyi kursdamı öğrenebilirim bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum teşekkürler.
Udemy ile belirli bir seviyeye gelebilirsin

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
kaç yaşındasın

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
sonuç olarak kurs sana yazılımı öğretmek için olan bir yer gittiğinde bilende olucak hayatında bilgisayara dokunmayanda ama kaç kişi bilip bilmesede hoca temelden başlar diye düşünüyorum yazılımında ingilizce gibi birçok türü var her dil başka bir kategoride avantajlıdır html css ile site yazarken c c++ c# ile program veya fiziksel bir cihaz için kod yazarsın önce hangi alanda ne yapmak istediğine karar vermelisin

babapro31

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç yaşındasın
15
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuç olarak kurs sana yazılımı öğretmek için olan bir yer gittiğinde bilende olucak hayatında bilgisayara dokunmayanda ama kaç kişi bilip bilmesede hoca temelden başlar diye düşünüyorum yazılımında ingilizce gibi birçok türü var her dil başka bir kategoride avantajlıdır html css ile site yazarken c c++ c# ile program veya fiziksel bir cihaz için kod yazarsın önce hangi alanda ne yapmak istediğine karar vermelisin
mesela kral oyun tasarlamak olabilir ama sadece oyun tasarlamayı nekadar sürede öğrenebilirim

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
15
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela kral oyun tasarlamak olabilir ama sadece oyun tasarlamayı nekadar sürede öğrenebilirim
oyun tasarlamak için bilgisayarının sistemi yetiyorsa unity veya unreal engine indirebilirsin ama sadece kod öğrenmek yetmez programıda öğrenmek gerek youtubede eğitim veren birçok kanal var uygulamayı öğrenmeklede bitmiyor oyun içine kullancak dökümanlar için blender da bilmen veya bilen bi arkadaşın olması gerekiyor ama hazır dökümanlar var onlarıda internette belirli siteler aracılığıyla bulup kullanabilirsin 15 yaşındasın tahminimce lise 1 falan olman gerek geçebiliyorsan meslek lisesine bilişim bölümüne geç enazından temel atmış olursun

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Yazılımcı diye bir meslek yok. Yazılım mühendisliği var. Bilgisayar mühendisliği var. Bunları kursa katılarak öğrenemezsin. Video izleyerek te öğrenemezsin. Meslek olarak düşünüyorsan, mühendislik okumalısın.

Öylesine kendin öğreneceğin de hiç bir işe yaramaz.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
Yazılımcı diye bir meslek yok. Yazılım mühendisliği var. Bilgisayar mühendisliği var. Bunları kursa katılarak öğrenemezsin. Video izleyerek te öğrenemezsin. Meslek olarak düşünüyorsan, mühendislik okumalısın.

Öylesine kendin öğreneceğin de hiç bir işe yaramaz.
okuması gerek evt ama kendi bişiler öğrenip çıraklık veya meslek lisesi gibi bir yoldan gidersen üni zorunlu değil bence bu 2 sini yaparsa diyorum

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
okuması gerek evt ama kendi bişiler öğrenip çıraklık veya meslek lisesi gibi bir yoldan gidersen üni zorunlu değil bence bu 2 sini yaparsa diyorum
Programlamada çıraklık yok. Programlama bilgi ile yapılan bir meslek.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
Programlamada çıraklık yok. Programlama bilgi ile yapılan bir meslek.
benim çalıştığım şirkette üniversite okuyandan fazla maaş alan meslek lisesi mezunu vardı çıraklık olmaya bilir ama meslek lisesi için dediklerim geçerli

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
benim çalıştığım şirkette üniversite okuyandan fazla maaş alan meslek lisesi mezunu vardı çıraklık olmaya bilir ama meslek lisesi için dediklerim geçerli
Meslek tecrübesi önemli. Meslek liselerini küçümsememeli.

Top Bottom