Nasıl Almanca Öğrenebilirim?

Swazy_

80+
Reaksiyon skoru
74
Merhabalar .Almanca öğrenmek istiyorum nereden öğrenebilirim kursa gitmek istemiyorum sıkıcı o yerler ben kendim evde öğrenmek istiyorum almanya taşınmayı düşünüyorum askere gidip gelince para biriktirip gitmek istiyorum o yüzden, almanca öğrenmek istiyorum ondan sonra ,almanya yaşamak için gidiceğim? ne yapmam lazım önereceğiniz .YouTube kanalları filan varmı öğretici ne yapmam lazım acaba.

Bu kanal iyi gibi birkaç kez bende burdan bakmıştım.

Bence en etkili yöntem bir diziyi, filmi, videoyu almanca izleyip anlamaya çalışmak. Ben İngilizce için kullanmıştım günlük kalıpların nerdeyse hepsini çözüyorsun.

Bence en etkili yöntem bir diziyi, filmi, videoyu almanca izleyip anlamaya çalışmak. Ben İngilizce için kullanmıştım günlük kalıpların nerdeyse hepsini çözüyorsun.
başka önereceğiniz varmı acaba sen almanca dublaj türkçe altyazılı izledin

Merhabalar .Almanca öğrenmek istiyorum nereden öğrenebilirim kursa gitmek istemiyorum sıkıcı o yerler ben kendim evde öğrenmek istiyorum almanya taşınmayı düşünüyorum askere gidip gelince para biriktirip gitmek istiyorum o yüzden, almanca öğrenmek istiyorum ondan sonra ,almanya yaşamak için gidiceğim? ne yapmam lazım önereceğiniz .YouTube kanalları filan varmı öğretici ne yapmam lazım acaba.
Ben İngilizce için udemy den kurs almıştım. Günde 1 2 saat İngilizce çalışıyordum kurstan. Daha sonra valorantta yabancı serverlarda oynuyordum komik gelebilir ama aşırı faydası oldu. Hatta günde 4 5 saat valo oynarsam türkçe konuşmayı unutuyordum resmen. Ekstra dizi filmle daha da iyi gelişir. Bu taktikten faydalanabilirsiniz.

Ben İngilizce için udemy den kurs almıştım. Günde 1 2 saat İngilizce çalışıyordum kurstan. Daha sonra valorantta yabancı serverlarda oynuyordum komik gelebilir ama aşırı faydası oldu. Hatta günde 4 5 saat valo oynarsam türkçe konuşmayı unutuyordum resmen. Ekstra dizi filmle daha da iyi gelişir. Bu taktikten faydalanabilirsiniz.
ben niyese kursa para veresim yok çünkü düzgün öğretmiyorlar

Zaten yabancılarla konuşup daha iyi öğrenirsin hatta çevirmenlik yaparak daha ileri getirirsin bunda komik olan bir şey yok

başka önereceğiniz varmı acaba sen almanca dublaj türkçe altyazılı izledin
Ben İngilizce öğrenmek istiyordum. İlk başta o bölümün Türkçe halini izledim ardından İngilizce halini izledim. Konuya hakim olduğun zaman konuşmalar tek tek çözülüyor. Ama eğer ki sıfırdan başlayacaksan mecbur online ders falan izlemen gerekiyor. Ve Almanca da çok kelime pratiği yapman lazım Artikellerle beraber kelime ezberlemen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,913
Üyeler
186,263
Son üye
melih0099
Geri