Entilus
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 805
- İsim
- Entilus
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar aldığım monitörü sürekli aynı fiyata indirim kafasıyla düşürüyorlar zaten 1.5 yıl kullandığım monitör için aldığım fiyatı göndermeleri de çok beni bozan bir durum değil lakin uğraştırıcı. Tekrar indirim sürecini vs beklemem veyahut üstüne koyup yenisini almam lazım. Yani bana ücret iadesini kabul etsem sanki aldığım fiyata 1.5 yıllık monitör satmış ve üstüne koyup daha iyisini alma kafasına giricem mecbur olarak. Bahsettiğiniz konu evet böyle bir art niyet sergiliyorlar lakin ben yine ülke şartlarına göre haklı çıkmama sevinme durumundayımbanada aynısı yaptılar, corsair void elite wirelles im vardı. Konuyu THH ye taşıyacağımı söyledim, iade istemediğimi ürünün değişimini istediğimi belirttim zar zor değişim yaptılar. Ürünü 900 liraya almıştım garantiye gönderdiğim zamanlar ürün 2000 liraydı, bana 900 lira vereceklerini söylediler. Bu yüzden itopyadan artık alışveriş yapmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gerçek anlamda uğraşmaktan sıkıldığımı bildiğim için kendileri için uygun olanı bana söylüyorlar. Bende yedek monitör olmasına rağmen sıkıldım birde olmayıp ta garanti bekleyen olsa yarı fiyatını göndermelerine bile razı gelirİade edilen parayla o monitörü tekrar alamayacağınız için, iade mağazaların işine geliyor. Aynısını Microsoft'ta yapıyor. Gerçi Microsoft birde THH vesaire uğraştırıyor.