3 ayda 1 50tl ilk defa duydumSelam, 1 senedir spotify aile kullanıyoruz şuan 5 kişi kaldık. Ücreti 3 ayda bir veriyoruz 3 ay için kişi başı ücret 50tl. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan veya özelden iletişime geçebilir.
ben gelirim hocam nereden yazacağımAile kullanıyoruz, tek tek her ay 17-18tl istemek yerine kişi başına 3ayda bir 50tl alıyoruz.
Artılarıaga hayatımda spotify hesabı bile açmadım bunun artısı nedir, bana yutub premium daha mantıklı geliyor hem yutub hem yt music ikisi bi arada üstelik reklamsız
tamamen alışkanlık yıllarca spotify kullandıgım icin istesem de değişemiyorum bir de profil vs daha cazip geliyor insanlara orada da sosyalleşiyorlar ortak playlist vs gibiaga hayatımda spotify hesabı bile açmadım bunun artısı nedir, bana yutub premium daha mantıklı geliyor hem yutub hem yt music ikisi bi arada üstelik reklamsız
eğer bulamazsanız bende katılabilirim.Selam, 1 senedir spotify aile kullanıyoruz şuan 5 kişi kaldık. Ücreti 3 ayda bir veriyoruz 3 ay için kişi başı ücret 50tl. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan veya özelden iletişime geçebilir.
Valla ben de ikisi de var, ama cidden YT Music kullanirken kafayi yiyorum yani bi uygulama hic mi optimize olmaz, tusa tikliyorum ya takilarak geciyor ya algilamiyor kafayi yedirtiyor. Ha ama böyle normal sen ben gibi kisilerin bile öyle müzik yüklemesi iyi bir sey cünkü her duydugun sarki illa YT Music'te bulabilirken bazilari telif haklarindan falan Spotify'a yüklenmiyoaga hayatımda spotify hesabı bile açmadım bunun artısı nedir, bana yutub premium daha mantıklı geliyor hem yutub hem yt music ikisi bi arada üstelik reklamsız
dediğin donmayı hiç yaşamadımValla ben de ikisi de var, ama cidden YT Music kullanirken kafayi yiyorum yani bi uygulama hic mi optimize olmaz, tusa tikliyorum ya takilarak geciyor ya algilamiyor kafayi yedirtiyor. Ha ama böyle normal sen ben gibi kisilerin bile öyle müzik yüklemesi iyi bir sey cünkü her duydugun sarki illa YT Music'te bulabilirken bazilari telif haklarindan falan Spotify'a yüklenmiyo