Spotify Ailemize +1 Lazım

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,282
Selam, 1 senedir spotify aile kullanıyoruz şuan 5 kişi kaldık. Ücreti 3 ayda bir veriyoruz 3 ay için kişi başı ücret 50tl. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan veya özelden iletişime geçebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Selam, 1 senedir spotify aile kullanıyoruz şuan 5 kişi kaldık. Ücreti 3 ayda bir veriyoruz 3 ay için kişi başı ücret 50tl. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan veya özelden iletişime geçebilir.
3 ayda 1 50tl ilk defa duydum

aga hayatımda spotify hesabı bile açmadım bunun artısı nedir, bana yutub premium daha mantıklı geliyor hem yutub hem yt music ikisi bi arada üstelik reklamsız

aga hayatımda spotify hesabı bile açmadım bunun artısı nedir, bana yutub premium daha mantıklı geliyor hem yutub hem yt music ikisi bi arada üstelik reklamsız
Artıları
Müzikler arası çaktırmadan uyguladığı efektif geçiş.
Bilgisayardan çalan müziği telefon ile kontrol edebilme.
Daha iyi ses kalitesi.
Daha verimli veri tüketimi.
Daha optimize multimedya tuş desteği.
Windows 10 ve üzeri işletim sistemine sahipsen gömme olarak geliyor ve sistemi diğer tüm programlara nazaran çok daha az yoruyor.

Eksileri
Müzik kütüphanesi youtubenin 5 te 1 i.
İpini koparan saçma sapan şarkılar yüklüyor ve spotify da bunu karşına çıkarıyor.

tamamen alışkanlık yıllarca spotify kullandıgım icin istesem de değişemiyorum bir de profil vs daha cazip geliyor insanlara orada da sosyalleşiyorlar ortak playlist vs gibi

yt premium da ücretli
spotify ögrenci var suan bende 35 tl 15 lira da papara cashback
17 tl tek ödüyorum

eğer bulamazsanız bende katılabilirim.

Valla ben de ikisi de var, ama cidden YT Music kullanirken kafayi yiyorum yani bi uygulama hic mi optimize olmaz, tusa tikliyorum ya takilarak geciyor ya algilamiyor kafayi yedirtiyor. Ha ama böyle normal sen ben gibi kisilerin bile öyle müzik yüklemesi iyi bir sey cünkü her duydugun sarki illa YT Music'te bulabilirken bazilari telif haklarindan falan Spotify'a yüklenmiyo

Valla ben de ikisi de var, ama cidden YT Music kullanirken kafayi yiyorum yani bi uygulama hic mi optimize olmaz, tusa tikliyorum ya takilarak geciyor ya algilamiyor kafayi yedirtiyor. Ha ama böyle normal sen ben gibi kisilerin bile öyle müzik yüklemesi iyi bir sey cünkü her duydugun sarki illa YT Music'te bulabilirken bazilari telif haklarindan falan Spotify'a yüklenmiyo
dediğin donmayı hiç yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,391
Üyeler
183,275
Son üye
hwas
Geri